Johannas värld

Hejsan

Igår ringde mamma och berätta att hon sett en lampa på mio som hon tyckte jag skulle åka och titta på så på vägen hem stannade jag på mio och gick runt i hlea butiken men hittade inte lampan =P Ringde mamma å hon sa att den ska finnas där, så idag åkte jag dit igen efter jobbet för att fråga vaför den inte fanns. När jag går mot dörrarna märker jag att det är skylltat med EM alltså europa möbler!!!!! Jag hade farit på fel möbelaffär hahah. Vilken tur att jag inte gick in och frågade varför de inte hade lampan de hade annonsera om på mio! hahah

Aja imorgon blir det att svänga förbi MIO efter jobbet sen förbi farmor. På kvällen blir det pizza och filmmys tillsammans med bästaste mamma =)

Snart bär det av till teoripass å träning =)

Puss

Lugnt å skönt

Hejsan =)

Helgen har varit lugn och det behövdes =) Har varit förkyld i veckan så har inte haft mycker ork. Men i fredag var jag i alla fall på personalfest, det var skoj =) Jag var dock nykter för att jag skulle kunna ta mig hem ;P Lördag var tog jag å mamma en tur för att titta på tapeter. Blev lite shopping på rusta men inga tapeter, men en fin matta och så fick jag en jacka av mamma =) Sen middag hos mammsen sen sova tidigt. Idag har jag varit på rusta med pappa haha! Sen har jag å Jessica först tittat på våran match sen dalens herr match =)

I veckan var det tydligen en tromb eller nått blåste som bara den..... då hände detta hos mormor o Åke


Tur att det inte föll över huset!





Nää nu ska jag dricka lite cola =)

Puss

Jobbaa =)

Hejsan =)

Jag har nu börjat på ett nytt jobb i Ersmark. En förskola som nu har barn mellan 1-4. Det är åldersuppdelad så nu har jag jobbat men 17 stycken 1-2 åringar, det är fullt upp men roligt. Ska få vara där fram tills nyår,  känns skönt att få vara på ett å samma ställe och ha fasta tider. Jag trivs super bra =)

I helgen var det party hemma hos mig 16 personer trängdes i min etta, men roligt var det. Först åt jag middag med Carro, Sara och Alex, sen droppa folket in på rullande band =) Sen tog vi en buss (där vi körde allsång) till corona. hahah å på bussen i den där delen som snurrar ni vet stod jag upp å så snurra ringen men jag märkte inget å min fot for in under en platta!!! haha Jag fick los foten men strumpbyxorna och skon satt fast till ringen snurra tillbaka :P haha 
Efter mycket dansande på corona så promenerade jag till stan med några grabbar å åt hamburgare, alltid gott! Sen tog jag, Carro, Anton, Erik å Ärlebo taxi hem till mig där vi babbla, eller ja de babbla (mest carro) å jag halvsov brevid. Klokan 6 somnade jag och sov sååå skönt!


Partybrudar


Johanna och Caroline


Partykvällar sätter sina spår, haha

Har typ blivit förkyld å snart börjar min träning, så får ju se hur det ska gå ;P

Ha en bra kväll =)

Puss

RSS 2.0