Dagens i-lands problem

Min fjärrkontroll är borta!! Helt borta!! Jag tror det var i måndags den försvann när jag såg på tv. Vipps så var den bara borta. Jag har letat på alla ställen där jag brukar hitta den. Under sängen, nattbordet, lådorna, mellan sängen och väggen, under täcket under kuddarna, hyllan och i fönstret!! Den är bara helt borta så nu måste jag sätta mig upp och trycka på programknappen varje gång jag ska byta kanal eller sänka/höja ljudet. Ibland kanske jag ska gå från kanal 1 till typ 12, det är jätte jobbigt!!!

Hurtiga Johanna

I måndags ringde min pappa från Saudiarabien, då blev jag jätte glad, var väldigt kul att få höra från han :) Saknar han mycket!

Idag har jag varit duktig! Jag har gått en mil! Sen har jag cyklat typ två mil å sen ska jag träna två timmar ikväll!! haha kommer sova gott inatt ;) Sen for jag hem till Emma och åt massa gott, plugga lite,  film och massa prat :D

Dom har flyttat håkan konserten från november till februrari!!!! Det är jätte långt borta!! Dom kan ju inte bara flytta hur som helst tycker jag!!

Nu måste jag skriva ihop nått etiskt problem, känns väldigt kul......

hejdååååå

Big buts

Hola

Yesterday....all my problems seemd so far away tralalalaaaa. Igår var rolig dag. Först lite skola, det var i och för sig inte så kul men eftersom det var så lite så gick det bra =) Sen skulle jag och Frida till frisöreleverna, vi skulle vara modeller för långhårsuppsättning =) Det var jätte skönt när de pilla i håret fast var lite jobbigt att sitta i tre timmar.:P



32 hårnålar :P

Sen gick jag på stan och köpte ett par jeans =) det var duktigt av mig ;D Sen åt jag med Linnea på Katarinas, väldigt gott =) Sen såg vi ju på Patrick 1,5! haha den var jätte bra, skrattar varje gång jag tänker på den :P Jag köpte nått rabattkort, så nu ser jag på bio för halva priset fram till någon gång i december =D så om någon vill gå på bio är det bara att säga till ;)

Nu ska jag sjuga lite Håkan hellström

byebye

Vart tog nagellacket vägen?

Igår var det tisdag, andra dagen på denna vecka alltså. Efter en lång skoldag for jag förbi hos Farmor och fikade, det var mysigt =)
 På kvällen skulle jag vara nyttig och motionera så jag drog med mig Joel på en promenad. Det blev dock ingen powerwalk direkt. Från Mamma (vänskapsgränd) till pappa (kattfotsvägen) tog det 45 minuter att gå! haha Men vi hade kul, körde lite sångtävlingar å sånt :) haha

Idag skulle vi på en busstur med skolan. For runt i två timmar och tittade på ointressanta saker!! Väldigt kul må jag lova! Höjdpunkten på bussturen var när chaffören blev sur :P

"NU FÅR NI JU GE ER, NI UPPFÖR ER SOM EN FÖRSKLEKLASS!!! NI PRATAR HELA TIDEN"

Imorgon ska jag mysa med Linnea. Först shoppa LITE sen middag i stan och sedan bio!! Kommer bli jätte bra tror jag =)


Tar du nattskiftet?

Nu ska jag läsa ett mejl som jag fått från pappa =)

Pusshej


Rökmannen

Hej hej hallå!

Idag har varit en jooooobbbig dag! Som Frida säger topp 5 på värsta dagarna i mitt liv :) Vi som går idrott B skulle få känna på friluftslivet. Vi började med att cykla över en mil (mesta uppför) sen kom vi fram till typ hässningsberget. Våra krafter var slut, tur att vi är framme tänkte vi ;) Men så var det ju såklart inte, vi skulle upp på toppen av det där jävla berget, haha. 1,5 kilometer BARA UPPFÖR!!! Väl uppe fick vi samla lite krafter under tiden vi lekte, redovisa grejs och åt :) Under vår fikapaus ringde mamma i min mobil så jag gick iväg en bit för att prata. Stog i min ensamhet å prata när jag såg en orm typ en meter ifrån mig :O Det var en nära döden upplevelse där vill jag lova. Panik, skrek och sprang. Mamma fick ont i örat å la på!


                                    
Emma & Stina                Snygg, Sexig & singel              Break!

På vägen hem var jag och Frida tvungen å ta en paus, så vi la oss i gräset trycke in hörlurarna till mp3:n och drömde oss bort....Helt underbart! Efter den långa vägen hem så var det dags att jobba på skolan i tre timmar, så nu är jag verkligen helt slutkörd.... lovar att jag inte har några krafter kvar!!

Packa smart så blir det smart packat.

Pusshej!


Where´d you go?

Godagens

Igår följde jag med Andreas och Karin till Skellefteåhamn. Där träffade vi massa hundar (och några läskiga katter). En liten vovve följde med hem. Inte till mitt hem då såklart. Men titta så söt liten vovve!!


Pixie

Idag var jag ledig från skolan för att jobba på skolan, haha! Men man tar ju hellre pengar än att plugga så ;) men nu ska jag i alla fall byta om för jag ska trääääna :)

byebye


Sockerdricka i foten!

Japp, nu har jag varit sjuk i två veckor, men nu har det som blivit en del av min vardag så det är som inte jobbigt längre :) och jag har inte ont i halsen så jag kan ju träna :D

Helgen var bra, kompisar, jobb och övningsköra. Nu börjar jag få kläm på körningen men jag gör missar ibland :P som att inte kolla på andra bilar. Jag är typ vara för egoistisk för att ta körkort :)

Igår pratade jag med Carro på skype, det var jätte kul, jag blev så glad :) Idag fyller hon 18 år!!! GRATTIS CAROLINE! nu är det väl bara jag, Emma och Linnea kvar av oss 90.er :) men sen när alla är 40 år så är vi 39!!! så det så!

Nu har jag läxa att göra för jag ligger efter i massa ämnen och hittills har jag bara gått på stan och suttit framför datorn så nu är det dags för läxläsning. Sen måste jag städa också, mamma hade städat mitt rum så fint och så imorse kunde jag inte hitta några kläder att ha på mig så nu är det inte lika fint längre :/ För er som aldrig varit i mitt rum och undrar hur det ser ut, varsegod ta er en titt...


- Johanna visst tar du och plockar upp på rummet nu?
- mmmm.....

Tack å hej
leverpastej

RSS 2.0