woooohoooooo

Tjooosan =)

Denna vacka har jag haft mer sysselsättning än förra :D I måndags tog jag det bara lugnt men skulle fått jobba ifall inte mobilen slog av i samma sekund som vikariebanken ringde.....aja sånt är livet! Fick turen att jobba några timmar på västangård på tisdag, sen ännu mer tur, har nämligen jobbat fulldag på missonären idag:D

Imorgon ska jag återigen till missionären och på fredag ska jag vara på västangård =) Så denna vecka kommer jag alltså få jobba fyra av fem dagar ;D

Jag slutade jobba klockan halv fem sen skulle jag träna småtjejerna mellan 5-6 så nu har jag nyss ätit sen är det egen träning som gäller, fullfart!! Det gillar jag :D

puss

Hjärter

Heeejsan =)

Idag har jag typ gjort ingenting....livet som arbetslös är inte det bästa :P I helgen har jag haft roligt i alla fall =)
Fredags var jag ute, sista sommardroskan, jag och tony fick oss många lång skratt, vi kunde inte stå rakt =P Lördag jobbade jag sen spendera jag tid med Linnea och Tobias, vi såg en skräckis :D Och eftesom jag alltid blir rädd fick Anton sova hos mig ;D

Idag har jag försökt skriva ett bra CV men det är inte lätt när det är svårt!!!

Ikväll börjar bästa programmet någonsin....GREYS ANATOMY :D såklart missar jag det eftersom jag har träning just den tiden menmen sånt är livet :P jag får väl spela in :D

Kan det bli bättre??

Puss

 


Sing me a love song

Hallå!

Ingen glassförsäljning idag heller.... chefen ringde och väckte mig och förklarade att det börjar nog leda mot sitt slut, så då var man arbetslös igen!! När jag fick beskedet såg jag tillfället att ta en låång sovmorgon, jag klev upp tio i tolv :D Sköönt! Gjorde mig lite lunch, plocka kläder på rummet klicka runt vid datorn sen tog jag mig en promenad =) Förkylningen håller i sig men känns ändå bättre idag =) Jag valde att stå över träningen så jag har bara varit hemma, sett lite idol med Linnea å bara tagit det lugnt, så måste man ju få ha det ibland =)

Imorgon ska det enligt chefen regna vilket innebär ännu en ledig dag för mig (kanske får jag jobba på lördag). Jag ska nog inte ta någon lång sovmorgon ska ställa klockan på halv tio kliva upp å städa rummet kanske blir det en promenad sen ska jag kanske jobba med ett cv, ta en tripp till stan....jaa vem vet vad som händer ;P Inte bara vara hemma i alla fall ;D Sen på kvällen blire lite party, det blir skojj =)


Man kan alltid göra galna grejer i Götet!!


Nu ska jag nog beställa lite kläder från H&M, kunde bara inte låta bli.... =)

Puss


Jordgubbsbål

Hallå!

Här ligger jag på sängen och lyssnar på little bit more och snorar. Imorse vaknade jag av att chefen smsa å berätta att det inte blir nån glassförsäljning idag, i samma stund som jag läser smset känner jag hur jag inte kan andas genom näsan.....jippi.....jag har blivit förkyld. Såå idag har jag bara latat mig eftersom jag knappt tar mig upp ur sängen :P

I helgen var det kräftskvia och det var väldigt roligt som vanligt
"Tycker han om dataprogram eller nått sånt för han tittar ju in i skärmen hela tiden?"

Jag å anton blev inte kvar så länge utan gick hem för att spenadra tid med linnea å Tobias. I brist på saker å göra började vi leka mörkerkurragömma med solglasögon, Joel å hans två kompisar var också med och vad vi fick skratta, det var faktiskt riktig roligt =)

Nää nu ska jag snora vidare ;D

puss


0-1 till Sverige =)

Hello =)

Igår hade jag innebandyträning men jag var lite för trött för det egentligen tror jag för när jag kommer fram till träningen märker jag att jag glömt min innebandyklubba hemma! Men det gick att lösa lätt eftersom vi skulle springa utomhus som uppvärmning så jag joggade tillsammans med Jesscia och Frida för att hämta den. Sen satt vi å vila ett tag sprang lite inne å sen hade vi genomgång av dagens träning. Klockan nio drog träningen igång.....första övningen var enkla pass rakt över planen. När jag står där å slår mina pass med Linnea märker jag att jag fortfarande har på mig mina uteskor, jag glömde att byta, hahha! Men de andra hade ju bytt så jag måste ha varit i min egna lilla värld när de bytte :P aja så kan det gå, träningen gick ju bra förutom det i alla fall =)

NU ska jag äta frukost å sen sälja glass ;D

Puss

ägg, ägg mera ägg, ät så får du skägg!

Hejhopp gummisnopp

Idag hände något galet.
När jag kom yrvaken in i köket imorse berätta pappa till min stora förtjusing att han hade kokat ett hårdkokt ägg till mig. Lyckligt började jag plocka fram bröd smör kaviar osv. Jag hittade ett litet ensamt ägg i kylen som låg å vänta på mig =) Jag sätter mig ner och slår ägget i bordet för att skala det men då börjar det rinna ut någon konstig sörja! Jag tog fel ägg! Jag tog ett okokt! Mitt hårdkokta stod på diskbänken å inte i kylen. Så vi blev ett ägg fattigare imorse men det tyckte bara jag var roligt =)

Puss

Jag kan spela munspel =)

Ilands problem
Anton skulle bränna ner linas kvällsbok till mig och linnea men då blev det nå fel så det gick inte =/ Vi tog bilen och åkte till puls för att hyra en film, men dom hade inge bra så nu sitter vi här hemma utan nån film....stackars oss.  Nu har vi bara våra egna gammfilmer att välja på så vi lär väl få nöja oss med Tom & Jerry!!

Puss

You only see what your eyes want to see!

Heej!

Vaknade imorse och såg att regnet öste ner, åh kanske slipper jobba idag tänkte jag =) Snodde ett sms från antons mobil å smsa chefen och fråga hur han hade tänkt göra! Han svarar att jag skulle öppna glasskiosken klockan 12!! Hallå?? Det ösregnar ju!! Ingen köper ju glass då! Menmen plikten kallar så jag gick till bussen strax innan elva så jag skulle hinna förbi Linnea på draggen också! När jag är liksom 100 meter från busshållplatsen ringer min chef "Jag tänker inte ha öppen glasskiosken idag eftersom det är så dåligt väder! Jag tjänar ingenting på det!Jag hoppas du förstår det!" Klart jag förstår det! Det är ju pissväder och jag hade redan räknat ut klockan åtta imorse att det aldrig skulle fungera!!

Jag tog i alla fall bussen till draggen och sen gick jag förbi farmor en sväng =) nu ligger jag bara i sängen och degar, väldigt skönt =)

Ikväll ska jag vara taxi till brodern och även titta förbi på josses party =D Hon har ju kommit hem från huvudstaden nu, det är ju toppen!

Puss


Hejhejhallå dagboken ;D

Heeej!

Från och med idag (den 2 september 2009) lovar jag att jag ska bli bättre på att uppdatera min blogg!

Eftersom jag skrivit så lite den sista tiden så ska jag berätta hur livet ser ut för Johanna just nu!

Jobb: Jaa just nu så jobbar jag ju som glassförsäljare på torget! Ett bra jobb där jag får träffa mängder med roliga människor. När jag har lite kunder fördriver jag tiden genom läsning eller att sitta och stirra på folk som går förbi =)

Träningar: Japp innebandyn har dragit igång, känns som det går lite trögt nu i början men förhoppningsvis kommer jag igång snart. ska kanske skaffa mig en nya klubba, det är ju altid kul =) sen ska jag ju träna småtjejerna i år igen också!

Fritid: Min fritid menar jag den tid jag alltså inte tränar eller jobbar! Den tiden spenaderas med vännerna, familj och pojkvännen. Tid för mig själv hinner jag få ibland och då blire att bara pusta ut på sängen, ibland med datorn i knät ;D

I helgen som var var jag ute på droskan med mina fina vänner, en väldigt kul kväll som sluta som den gjorde...!!
Dagen efter var det stugsista på hällstorpet det vill säga hos mormor och åke, vilket måste vara de härligaste människorna jag känner! De fick lära sig spela kubb vilket var en vacker syn, men det var såå duktiga! Mormor gjorde en fin dans efter varje gång hon kastat. Sen söndag såg jag The  grudge med Anton och jag blev faktiskt inte så rädd, ajg kunde i alla fall somna efteråt ;D


Tycker synd om alla er som inte känner Linnea för hon är underbar!!

Nää nu är min tid för mig själv slut nu ska jag göra mig redo för attt svettas på musköten!!

Puss


RSS 2.0