Hejhej!

Hejsan =)

Nu har Jag haft en ledig helg vilket var väldigt efterlängtat!!! Men har haft fullt upp ändå ;D Lördag var det hockey och pingis med grannarna det var riktigt skojj =) På kvällen myste jag med Anton och såg film =) Idag har jag spelat två innebandy matcher och därför inte hunnit med så mycket mer. Förlorade både vilket inte var bra, men men så är det. 

Jag brände mig nyss när jag skulle stryka mina jobbkläder, gör jätteont jue!!

Imorgon drar jobbet igång igen 7.45-15.30 på dagis och sen 19.00-22.45 på mc donalds...blir jobbigt men tanke på att bussarna går så dåligt och jag inte är hemma förän tolv (tidigast) sen har jag samma jobbar tider på tisdagen både dagis och donken. Börjar kännas jobbigt med två jobb nu, blir inte mycket fritid och nästan ingen innebandy! I veckan kommer jag bara vara ledig söndag! Funderar på att sluta på mc donalds......

Nu måste jag ta mig något fika innan jag somnar, jag är helt slut!!

Puss 

Jag vet dåligt av mig!

Heej =)

Fullt upp hela tiden så har inte mycket tid till något bloggande! Jobbar hela tiden på donken och dagis och när jag inte är där är det innebandy som gäller :P Men ikväll är jag ledig så då ska jag vara med Anton Linnea och Tobias. Det var länge sedan vi umgicks så det blir nog skojj =) Men nu måste jag kila


Vill till värmen, vill till Kenya!

Puss

Muffinmysteriet!

Hejhopp

I slutet av förra veckan köpte jag med lite mat från mcdonalds. Jag köpte då med en muffins som jag tänkt ha till kvällen. Pappa och Joel plocka upp mig på jobbet med bilen eftersom jag hade bråttom till småtjejernas match. Jag orkade inte ta med muffisen in dit så jag bad JOEL ta hand om den och lägga den i mitt rum eftersom jag inte riktigt litade på att pappa skulle komma ihåg det.
När jag kom hem var en helt borta, blev jag förvånad? Nej!
Såhär gick till: Joel tog hand om muffisen som han lovat men när han ska kliva ur bilen så har han mycket att bära så ha ger den till pappa. Min käre far visste inte att det var en muffin i påsen som han höll i sin hand så han drog slutsatsen att det var skräp och slänge den i soptunnan! Jaaså äre där man bor med dessa två grabbar, man blir ju van ganska fort.

Denna dag skulle egentligen spenderas med Linnea i Umeåstad men istället var jag på missionären hela dagen och ska dit imorgon också =)

Puss 

Varmchoklad!

Hejsan!

Nu är denna vecka avklarad, skönt!!

Idag har jag jobbat det var tråkigt speciellt för det var sånt vackert väder ute! Sen klämde jag fingret så jag fick en blodblåsa, inte okej!

Ikväll har Jag åkt skridskor, det var jätte skoj!! jag är ju ingen vidare talang och jag får inte så mycket plats att glänsa när alla jag spelar med är gamla hockeykillar (utom Linnea). Men man kan ju inte vara bäst på allt :P Jag gjorde i alla fall ett mål så underskatta mig inte.

Nu ska jag göra varmchoklad och mackor och äta det framför Mästarnas mästare! Imorgon väntar ännu en arbetsdag, tur att den är kort!

Puss

Huvudvärk

Gokväll!

Nu är det helg men jag jobbar dock både lördag å söndag, men sånt e livet!
I onsdags jobbade jag på missionären 8-14.30 sen på donken 15-23. Alltså 15 timmar! Var inte hemma förän halv tolv å sen var det bara att stiga upp klockan 7 igen för att jobba på missionären. Jag var helt slutkörd när jag kom hem på torsdagen! Nää att jobba alla dagar i veckan plus dubbelt två dagar blev lite för mycket...

Men nu har jag en ledig kväll å då ska carro komma hit å det blir toppen bra för nu var det alldeles för länge sen vi träffades!




Förresten så tror jag att jag att jag vill börja plugga eftersom det inte finns något vettigt jobb att få tag i! Men jag vet inte vad jag vill plugga med så har ni nå bra förslag så säg till!

Puss

Jobb, jobb och mera jobb

Hejsan =)

Idag var min lediga dag denna vecka men jag blev inte ledig utan inringd av dagis, det är ju ändå bra!! =)
Men denna vecka kommer jag jobba nio gånger på 7 dagar, kommer bli en tuff vecka men vad gör man inte för pengar ;)

I torsdags å fredas gick jag modevisning på dragonskolan, det var jättekul men vill lova att jag var nervös innan första visningen :O


Det var läskigt att gå i SÅÅÅ lite kläder!!!!

Nu ska jag fixa lite med musik eftersom Joel fixa spotify till mig igår ;D

Puss

RSS 2.0