Jag vann!!!!

Idag har Andreas lärt mig spela Backgammmon, jag försökte många gånger men vann aldrig :P Men så nu när jag sitter ensam framför datorn och spelar så har (expert, svensk) två pluttar kvar på 3:an och han har en femma kvar att gå (han kunde alltså bara få in en). Jag hade en kvar på 1:an så när han hade gått med en av sina skulle jag ha vunnit. Men då vägrar idioten gå,så han väntar alltså på att jag ska kyssa rutan och ge upp :O så taskigt, kunde han inte unna mig att vinna?! Jag hade tänkt hålla ut tills han kryssa men jag klarade bara en kvart, men ba så alla vet JAG VANN!!!!!!
Sen spela jag igen och då vare ett tag kvar men det var helt uppenbart att jag skulle vinna å du lägger den av! jag säger som Emma "vad händer med världen?"

Imorse vaknade jag av att min käre bror ringde på dörren med 5 pling på 2 sek. Det tog ett tag innan jag förstod att jag var tvungen att öppna, försökte skynda mig men då hann han låsa upp dörren! Blev sur jag var ju tvungen att gå upp å onödan! Men då visade det sig att han hade bråttom in för att han skulle spy! Japp, ni hörde rätt, magsjukan kliver mig på hälarna men jag skyndar vidare! Gästerna i helgen spydde på alla toaletter, Joel är magsjuk, Farmor är magsjuk, Linus var magsjuk igår och pappa mår dåligt! kan det bli värre? (Pang, å det börjar regna, precis som i filmer) Jag fick panik när Joel kom med nyheten "Jag är magsjuk" så jag väckte andreas och drog på mig kläderna och sprang över till han och Chili. Jag fick frukost (rostat med papstej, mums) sen kom jag med den lysande idéen "Vi far till ÖB" vi tog en promenad med Chili för att hämta min cykel hos pappa (knyckte varsin chokladboll) och sen cykla vi iväg :) Det blåste från höger, vänster, framåt och bakåt så vi hade alltså motvind var vi än cykla men vi lyckades ta oss fram och tillbaka iaf ;) Jag var snäll och köpte lite saker till Joel, vilken syster han har alltså!!
När vi kom hem gick vi till Andreas och busade och åt massa gosaker :) Andreas är bra!!!

image11
Billig och bra

Snart blir det Greys sen ska jag sova och bygga upp mitt immunförsvar ;) Morgondagen är fullplanerad! Först ska jag vakna sen ska jag på mammas jobb och öva mer på barnen sedan vidare till Frasses för genomgång inför helgen efter det blir det övningskörningskurs för andra gången sen till Hanna för att planera bowling :) så jag kan inte bli sjuk för då måste jag ställa in allt!!!! Låt mig slippa!!!

Nu ska jag se om jag kan hitta någon normal person på Backgammon saken, vilket jag inte kommer att lyckas med :P

Pusshej

My wallet is broken!

Hello

Närj jag skulle göra slingor i mitt hår så köpte jag fel sak, jag köpte en jävla kam istället för en hätta! Helt värdelöst. Carro kämpade på bra med kammen men det var inte lätt :P Det blev som färgklumpar i mitt hår, så när jag vaknade upp morgnonen efter kände jag att jag var tvungen att färga om håret :) promenare till Puls och köpte en som likna min vanliga färg, så nu ser mitt hår typ ut som innan ;) I Andreas hår syntes det inte så mycket men det blev ändå fint :)

image13
Andreas å Carro kämpar på :)

Linneas mormor är på besök så det innebär att huset är fyllt med bullar, kakor, glass å godis. Så jag har i stort sett ätit hela helgen (Just nu sitter jag och tuggar på en Maoam) Och som om det inte var nog med alla godsaker vi har i huset så for jag å Linnea till Donkan å åt på lördagen gott gott, verkligen nyttig helge det här. Men det värsta är att jag känner att lovet kommer fortsätta i samma spår, men efter lovet då! då ska jag bli lite mer nyttig i alla fall ;) När jag å Linnea for på våran runda för att få äta passa vi på att kika i lite affärer, å kan ni tänka er :O jag hittade en skinnjacka  :) JIPPI :D

Idag ska jag på middag och översovning hos Linnea, mysigt :) Sen imorgon kanske det blir slalom/snowboard i vindeln (beror på väder). På måndagvkäll ska i alla fall Carro sova hos mig :) så jag har två underbara dagar framför mig :) Tisdag måste jag å Linnea hämta ut biljetter till Björn Gustaffson jue. Den 4 oktober så smäller det :)  Sen kanske jag ska på mammas jobb på tisdag och måla barnen, måste ju öva inför kommande helg då jag å Linnea ska måla barnen på frasses :P hahah stackars barn :/ haha

aja nu ska jag tjata på pappa så vi kan fara ut å köra lite ;)

Tjingeling!

Jag heter Johanna

Hej jag heter Johanna

Just nu ligger jag och väntar på andreas och Carro, det ska nämligen färgas lite hår ;) jag ska göra slingor i andreas hår och carro ska göra i mitt, får hoppas att det blir bra nu då!

Jag är på bra humör nu för jag har köprt tre par fin fina skor idag :) 3 st för 500kr vilket kap!  Jag var på stan med sara och vi köpte saker för  dyra pengar ;)

Men nu har Carro och Andreas kommit så nu ska vi starta hårfärgningen!!!

wish me good luck :)

Bye

I´m back ;)

Nu var det ett tag sedan jag skrev (ska bli bättre) och det har hänt en hel del saker under tiden, men jag ska försöka vara kortfattad ;)

Under sportlovet var jag med Linnea en dag var vi så hurtiga att vi gick till stan men sen tog vi tillbaka de brända kalorierna genom att äta på Subway ;) Jag såg P.S i love you med mamma på bio (filmtips). Sen på torsdagmorgon klockan 7!!! av till Tärna bar det by med Sara. Även fast sittliften var trasig i två dar så hade vi riktigt kul, vi åkte som värstingar i backen, vi skämde ut oss i liften, vi åt hur mycket godis som helst och vi badade i snö :O Rolig helg det där :)

image9
Nästa Anja Pärson ;)



Nu ska jag överväga om ska stanna hemma och plugga trafikant (vilket jag inte kommer att göra om jag stannar hemma) eller om jag ska gå med mamma till Nolia för att se Joels match.... får fundera ett tag!

Hejsvej

Congratulate

Det är lov, det behövs verkligen!

Linnea har flyttat till en superfin lägenhet :) Gjorde premiärsovning tillsammans med Linnea i bäddsoffan, det var mysigt :) "Men vad fan i mig vill du mig"

Veckan har rullat på som vanligt, plugg, träning, kompisar osv. Allt är så vanligt nu för tiden, å det är väl så det ska vara ;)

Nu är jag trött

Hejdåå

RSS 2.0