A Sunny day

Det var två blåbär som satt på en brygga
Det var blåsigt
Plopp! Plopp!


Det finns inget jag inte klarar av!

haha, nu har jag lyckats igen! Jag skulle vara snäll och vattna rabatten åt mamma. När jag vattat klart klämmer jag åt slangen så den ska sluta spruta medan jag går tillbaka till som själva kranen. Väl framme skruvar jag åt kranen tills den tar emot, sen så släpper jag slangen. Men så klart har jag skruvat åt fel håll så jag hade satt på högsta sprut. Slangen spyr ut vatten på mig samtidigt som jag försöker fånga den, grannarna skratta, jag blev blöt. Men men vad gör man inte för mamsen? :)

När vindarna viskar mitt namn

När man cyklar mot stan har man alltid motvind..men då tänker man "Ja då har jag i alla fall medvind på vägen hem" Men likt förbannat har vinden vänt när man ska cykla tilbaka, så man får motvind båda vägarna!! Någon som känner igen sig?

R-E-S-P-E-C-T

FIND OUT WHAT IT MEANS TO ME?????????????????


Hick!

Pust!.....Jag lever trots allt! filmen var inte så hemsk och jag fick lite stöd av Joel och Linnea så jaa det gick ju bara bra :)

I torsdags bar det av till Sundsvall. Jag fick övningsköra från Umeå till Ö-vik, skit kul :) Jag körde om massa långtradare å anra bilar å sånt! Jag är ju rätt så duktig faktiskt :)  Väl framme i sundsvall blev det middag och sen lekte jag med Linnea, Frida å Clara. Jag å Linnea fick trängas  i Fridas säg med fjädrar som stack rakt upp! haha skönt, skönt! Fredag var det bregravning :( mindre kul men det var fint! Och så fick jag träffa lille Gustav å Ester så otroligt söta :D
När begravningen vad klar så for vi på Ikea jag köpte 6 vinglas för 9 kronor!! vilket kap :D Sen köpte jag även 3 kastruller för 99 kr det var ju också bra :D så nu snart kan jag flytta hemifrån :) toppen!


Söta :)

Gårdagen spenderades mest på stan, gick runt å leta pesenter, köpte en kofta och sålde dessa jävla kulturnatta band som ingen ville köpa! Sen for jag hem, jag Linnea å Carro lagade värsta goda middagen
Kycklingfile, majskolvar, klyftpotatis, bröd å tsatsiki och till efterrätt blev det varma hallon och glass! så underbart gott. Alla var så mätta att vi inte kunde röra oss :P haha Men vi var inte så bra med planeringen! meningen var att vi skulle äta vid 6 men istället blev maten klar halv 8 haha men huvudsaken att det blev god ;) Sen for vi ner till stan  för att kolla lite sen väntade sängen, sköönt!!

Nu har jag vitlökssmak i munnen för jag åt liite av det överblivna brödet å tsatsikin mums!

Ska göra något vettigt nu hoppas jag!

byebye!

YES!

JAAAAAA jag fick VG på matte B nationella!!!!! Jag som skulle bli glad bara jag fick G och så fick jag VG, jippi!!! Hur skönt som helst må jag ju säga :) 

Idag har kära Ulla barit på besök på Kojan, väldigt trevligt! Men men nu är i alla fall det överstökat, och imorgon blir det att hålla i aktivitet, snörmålning :O spännande.

Förresten var jag på bio i helgen med Tina och Linnea vi såg What happens in Vegas, den var jätte bra, jätte rolig ;D Ett riktigt filmtips!


Toppen!

Nu har jag tänkt kolla igenom min nk lite grann och sen förbreda inför morgondagens aktivitet. Sen ska jag ju renbädda sängen men sen då är det dags för SKRÄCKIS!! Har försökt övervägt ifall jag ska våga se den själv eller inte men jag har nu valt att se den. Kommer nog ångra mig efteråt när jag ska gå och lägga mig speciellt nu när inte Linnea är hemma och sover i rummet brevid! Men jag tror nog jag överlever......Hoppas jag!

image31
Visst ser den hemsk ut?

Så bara så alla vet ifall jag inte skriver något mer i bloggen har den där ungen kommit och mördat mig........

Hejdå!


Aloha!

Imorse så öppnade jag på praoen, innebär att jag klev upp 6 för att vara på skolan halv 7! Men jag var faktiskt inte så trött (är det nu dock) jag spela lite uno, torka bort saft som hade läkt i hela kylen och plocka fram frukost. Sedan var det SKATTJAKT :O spännande, men jobbigt eftersom tre personer börja gråta i min grupp, tur man har tålamod ibland! Jag fick i alla fall sluta tidigt men under tiden på jobbet så hann jag få både kex, sockerkaka och bulla :) supergott!!

-Vad är det här runda i mitten? (pekar på en karta)
- Du!
haha, barn kan vara roliga!

Snart blir det tacos sen ska jag väl kolla på semifinalen i talang å så ska jag såklart se hockey!!

image29 
Semifinal jue!!!

Jag har typ gjort klart enskilda uppgiften på naturkunskapen, ska ba kolla igenom den! Hur härligt som helst! Sen har jag börjat smått på prao-rapporten! Alltså vad har hänt med mig, jag har ju blivit lite duktig på att ta tag i saker :O 

Bus snus 


Tjenis Penis

Hallå där!

Idag är det onsdag och jag sitter framför datorn och försöker göra lite läxa samtidigt som jag tittar på hockey Sverige - Tjeckien. Jag får lite läxa gjord, tittar inte så speciellt mycket på hockeyn å skriver på bloggen istället. Och så har jag träningsverk ifrån gårdagens fyspass, man kul va de ;) 

Idag skulle jag fara till optikern, hade bokat tid 17:00 och kom dit 17:00! Sitter där i hela 45 minuter å ingen kommer å ropar mitt namn, skit kul. Jag började tro att jag tagit fel på tid eller dag men så tillslut kommer en tjej fram och frågar ifall jag fått hjälp, hon tyckte väl att jag suttit där länge. Jag svarar att jag hade bokat tid och väntar på den. Hon kollar upp mig i datorn och springer sedan ner å hämtar en optiker. Det visar sig att optikern jag skulle haft hade farit hem för dagen :O så kan man ju bara inte göra!! aja fick göra min undersökning tillslut i alla fall :) Och sen när jag kom hem fick jag trösta mig med en Subwaymacka framför One Three Hill, super!!

Nu ska ni få höra en rolig händelse från min praktikplats. Det var tre pojkar som bråkade och jag gick dit för att försöka lösa bråket. Det visade sig att en pojke hade kastat en gummiklump mot de andra killarna och så hade de brottats osv. Jag tog upp gummiklumpen för att se vad det var och efter ett tag slog det mig att det var en bit av en dildo!! Så där stod jag med en gråtande pojke och ett låtsasollon i min hand!! Mysigt, å barnen hade hållt på å lekt med den, man vet ju aldrig vart den av varit! Och när barnen frågar vad det var, jaa vad ska man svara! "ja förstår ni små vänner, detta är en del av en låtsassnopp" haha jaa så kan det gå ibland :P Jag sa i alla fall att jag inte visste vad det var och så gick jag och slängde bort den! Men bara så alla vet, jag hade handskar på mig under hela tiden!!

Nu ska jag ägna lite tid åt min kära naturkunskap
Hejdå

Det svänger liksom där fram

Hej å hå

Helgen har varit bara bra :) Fredag var det grillning med vänner, det var mycket trevligt. Lördag så vakna jag upp med Linnea som skulle iväg sen blev det en ganska lugn dag, jag övningskörde lite (tur att handbroms finns som handledaren kan rycka i !!!!!) Sedan skulle jag i alla fall laga 3 rättersmiddag till familjen ;) Börja med Toast med skagenröra. Till huvudrätt blev det Tacokryddad fläskfile med tagliateller, supergott! Slutligen blev det hemmagjord Daimglass, alltså vilken mästerkock jag är :) På kvällen cykla jag till bryggeriet där vi såg Beck å så sov jag där =) Idag har jag sett på Joels match i storm, det var iskallt. Men en äkta supporter ställer ju upp i vått å torrt.

Idag fick jag en sån här stor lust att göra fint på rummet, förmodligen för jag hade sett Linneas välstädade rum tidigare på dan. Men problemet var ju att jag skulle göra läxa också. Lösningen blev att jag satte mig framför datorn! Men jag gjorde faktiskt läxa sen och faktiskt mer än vad jag planerat göra.  Så imorgon blir det stor städning på rummet, men jag kommer säkert inte ha lika stor lust då :P Men vi får se hur det går =)

Nu ska jag lägga mig och titta på sprängren som går på TV =)

image28


Tjing å salut daimstrut!

Lakritsnappar

Imorgon är det matte nationella i 4 jävla timmar, sitter å försöker plugga men det går inte så bra, jag håller bara på med massa annnat hela tiden t.ex prata i telefonen med emma, spela harpan å äta lakritsnappar ;P

"Får jag chans på dig?"
"Öh näe, tyvärr..."
(Flyr iväg)

Inte varje dag en 8-åring frågar chans på en ;P

Ha det braaaaaa

pusshej

My name is Lucas!

Hej hej hallå dagboken!!

Ibland brukar jag å Andreas spela basket ;) Det är skojj även fast jag förlorar för det mesta :P I alla fall så skämta vi om att vi var Nathan å Lucas, problemet var bara att båda ville vara Lucas, vilket är uppenbart! Vi hade just spelat hinken, å jag vann :) jippi!!! Mitt förslag var du att vi skulle spela 21 och segraren fick vara Lucas för resten av tiden ;) Andreas brukar nästan alltid vinna när vi spelar 21 så han godtog utmaningen. Men kan ni förstå? JAG VANN!!!! haha, så himla sköönt, inte bara att jag fick vara Lucas utan att jag vann när det verkligen gällde :P hahah jaa det var faktiskt riktigt skoj ;) Var bara tvugen att föreviga detta ögonblick och dela det med er!

Jag är trött kan inte somna på nätterna å imorgon börjar jag halv 8 å går till fyra någon gång :O haha men det är kul å leka med barnen, men nu ska jag gå å se på sjukhuset :)

Pusshej

Grattis Joel

Idag fyller min Joel 12 år, asså han börjar bli riktigt stor nu. Jag har inte hunnit ge honom nått än för när jga stod i kassen med sakerna jag köpt så insåg jag att jag hade glömt kortet hemma! klumpigt av mig som vanligt. Men imorgon ska jag å mamma på stan för att sminka oss så då ska jag köpa något åt Joel. 

image21
Ser ni likheten? (Tejpen, hahaha)

Valborg var helt okej, lite ovärd måste jag få säga. Hände ju en del saker som jag helst inte skulle vilja ha hänt, speciellt det på Ica, förlåt Frida för jag drog dig in i det!! Men men sånt som händer.

Idag har jag haft en slappar dag, lite fotboll med joel, lite dator, lite övningskörning, lite one three hill och sist och faktiskt minst läxa. Snart ska jag lägga mig å se på mer OTH jag är trött å det är varmt i mitt rum. Men först måste jag få berätta nå tokigt ;P igår gjorde jag å Linnea om Joel till:

                             
Joe                              Josef                     Stekar Jolle

Vad kul man kan ha i vita huset ibland!
Men nu hade jag tänkt skaffa mig lite sömn och lite insikt i vad som händer i OTH å kanske lite Risen.
 
Mamma är bäst!!

Puss å Kram Skummbanan!

RSS 2.0