Valborg today =)

Hallå =)

I tisdags var jag och Frida på bio och såg män som hatar kvinnor!!!! Har velat se den så länge nu så det avr på tiden. Vi var nästan ensamma i biosalen utom två andra killar. Som förresten inte gick med varandra utan de gick själva :O Vem fan går själv på bio?? Filmen var i alla fall bra, lite småhemskt att se den i den mörka tomma biosalen men vi hade ju varandra =) Var glad att jag hade bil att köra hem i sen, hade inte velat åka buss själv 12 på natten efter den filmen.

Idag är det ju valborg så då blir det grillning. Jag och mina änglar Carro och Linnea har fixat ett litet grillpartaj så det kommer nog bli trevligt tror jag, eller det kommer det!!!! Vi ska spela kubb å sen kommer en liten anna rolig överraskning ;D kommer bli toppen!!


Bästaste

Ha en bra valborg

Puss

GRATTIS MAMMA

Hallå =)

Idag fyller min mamma "26" år ;D grattis till henne =)

Igår skulle vi som fira henne lite så vi var och åt på olles, det var gott! Efter en god middag var tanken att jag och Carro skulle åka på Party. Vi började cykla mot partyt men sen tänkte vi "vad ska vi dit å göra när vi kan åka rullskridskor istället?"  Kvällen slutade så här:


Tuffa brudar


Från Vänskapsgränd till Glädjensgränd tog ca. en timme, men kul hade vi!

Pusshej

Härma en apa utan att börja skratta "oooha oooha"

Hello there!

Idag är det söndag, måste få säga att det är den tråkigaste dagen på hela veckan! Jag ligger på min säng och gör absolut ingenting ;P förutom att jag skriver i bloggen såklart ;D Men i helgen har jag varit ute på äventyr!!!!

Fredag var jag och carro först på stan en sväng! vi shoppade fina underkläder och partylinnen. Sen köpte jag en studentklänning :D Sen for vi och handlade mat på kvantum=) sen for var å en hem till sitt en stund och hade för sig grejer haha. Sen hämtade jag Carro och Cillan i stan och så for vi hem till carro och gjorde världens godaste kycklingsallad :) skiiit gooood!!! Vi parta på lite, spela spel å hade för oss massa tokigheter! Sen lbev det x3m där vi dansa å sjöng kvällen lång =) mycket skojj!!

J- Jag har köpt en studentkläning idag!
P- Jaha, ska du ha den på balen?
J- En STUDENTklänning!!
P- Jaa, men ska du ha den på balen?
J- Men nej, jag ska ha den på studenten annars skulle jag inte säga studentklänning!
P- Jaa men man kan ju ha den på balen också!

Lördag vaknade jag 20 över 9 av att Emma ringde, jag hade lovat å följa henne på danstävling, var skojj men man fick träsmak i baken efter att ha suttit där i 6 timmar :P haha men det var skojjsigt ändå! På kvällen tog jag o carro en kväll på soffan, vi handla godis och såg systrar i jeans 2! Den var bra den =)

Snart ska jag ta mitt pick å pack å flytta till mamma! Jag ska bada bubbelbad när jag kommer dit =)

Pusshej

Påsk =)

Hejsan =)

Jag har lov och det är underbart =) Just nu är jag supermätt, har nämligen ätit på droskan idag =) Jag och Linnea tog bilen medan Pappa, Susanne, Joel och sandra fick cykla ;D Nu sitter jag i Linneas säng och väntar på Carro. När hon kommer ska jag färga hennes hår sen så ska vi såklart se Greys och efter det blire armageddon (eller hur det nu stavas) väldigt bra film i alla fall ;D

Jag har inte gjort så mycket speciellt på lovet, typ sovit, varit med Emma o Carro, varit på spa, hos mormor å lite smått å gott =) Det är väldigt skönt att göra ingenting tycker jag =)

JAG HAR ÄTIT ANANAS =D har inte ätit det sen jag kom hem från Kenya men så i lördags blev det ananas och glass till efterrätt =) väldigt gott!!!!


AFRIKA!!!!!

Pussss

My weekend =)

Hello

I helgen har jag hunnit med massa roliga saker =) I Fredags hade vi lagfest med D3, först åt vi middag hemma hos Soifa. Efter det for några ut på corona å parta vidare!

Gomaten =)

Laddade utanför Corona

På lördagen hade jag först match med mina småtjejer i röbäck, vi spelade 2-2. Efter det bar det av till umeå energi för lite sportande med kvarteret. Vi spela pingis, dart, hoppa hoprep osv. Det var skojj. Sen blev det tacos med grannarna i lokalen men när jag var mätt i magen bestämde jag mig för att gå till Carro. Jag fick köra hennes bil till Obs där vi handla godis :D


Puss på dig =)

Vovven ville också köra =)

Jaa det var väl vad som har hänt. Idag har jag varit duktig och städat mitt rum, snart ska jag fortsätta vara duktig genom att göra läxan =( Men först lunch!

http://www.clubcorona.net/gallery/2009/04/03/eurovision-club/4182/  HAHAHAHA!!!!

Pusshej

Grattis mormor

Hejsan =)

Idag fyller min bästaste mormor år, grattis till henne!

Igår var jag på äventyr. Jag, Linnea och Carro tog bussen till Övik och tjoade runt på paradisbadet. Det var väldigt lite folk alltså ingen kö i kanorna :D Den största var vår favorit, där fick vi oss många goda skratt. Vi hade super skoj och allt gick bara bra förutom att carro höll på dränka mig två gånger :O haha men jag tycker om henne i alla fall :D Linnea hade en väldigt smidig stil när hon skulle glida ner i vattnet. Hon fastnade på något sätt så hennes kropp låg uppe på en platta medan huvudet flöt i vattnet, väldigt sött!

Idag hade jag nationella proven i Svenska B, det gick väl ganska bra tror jag. Jag fick i alla fall ihop en artikel men kan då lova att jag hade skrivkramp efteråt.

Snart ska jag fara å träna mina småtjejer sedan ska jag hem till carro och se på Greys :D

Nu ska jag se om maten är klar =)

Pusshej

RSS 2.0