Bananyoghurt

Idag är det valborg, det är bra tycker jag! Jag fick sovmorgon till 9 imorse sen fick jag sluta vid ett, toppen! Det går jätte bra att proa, det är jätte kul och skönt att slippa skolan.

Ikväll blir det grillning med några vänner mysigt, sen kanske vi far vidare till någon brasa ;) det vill i alla fall jag :) komnmer nog bli super bra tror jag, men nu har jag inte tid å ork att sitta å skriva en massa!

image20
En fin bild på mig och Frida när vi gjorde Playdo :)

Grattis Mamma

En tung vecka med ett ännu tyngre slut.......massa plugg å sen Stig-Åke :(

Något positivt är att jag inte behöver gå i skola längre :) Praoen börjar på måndag och den håller på i hela 6 veckor framåt, perfekt! Tyvärr måste jag ha Ulla som kontaktperson, eller vad det nu heter. Men det får gå som det går! Blir nog bra ändå :)

Igår var det pizza framför tv:n med mamma å Joel. Vi såg på Försoningen, inget filmtips enligt mig. Den var trööög och jag orkade inte hänga med i filmen, satt i min egna lilla värld istället! Men sen blev det Talang, Berg flyttar in, roliga historier och massa skratt å tårar.

Idag fyller mamma "25" år :) Hennes underbara ungar gick upp å sjöng för henne imorse. Vi gick upp kvart över åtta ;O Sen gjorde Joel toast som vi åt i sängen, mys! Snart blire en shoppingrunda, jag ska försöka hitta en fleecetöja, sen ikväll blir det middag på Garaget. Toppen!
Morgondagen kommer nog beståav plugg, eller det är i alla fall en bra början att tänka så sen får man se hur det blir.

Hejdå!!

Vart finns vantarna?

Hohej

Igår gick jag och Linnea runt hela stan för att hitta ett par stickade tumvantar, tror ni det fanns på en enda affär?? Nej, nej, nej! Det fanns ingenstans, helt otroligt! N får jag antingen köpa fingervantar elle gå runt med mina som det är ett stort hål i! På kvällen såg jag på Helens små underverk. Den var jätte bra, ett riktigt filmtips!

image19

Imorse väckte Linnea mig med frukost, gulligt :) Vi satte oss på altanen å åt i solen :) Sen Låg jag i bikini å shorts och solade :O helt underbart, noterade dock att det är dags att köpa en ny bikini om jag inte vill visa för mycket :P

Nu ska jag strax äta gomat sen blir film, mysigt :)

Pusshej

I´m never gonna be big enough!

Hela tiden så undviker man det man inte orkar med. Fast egentligen borde man bara ta itu med det. Så varför gör man inte det då? Varför gör inte jag det? För jag inte vill stå på någons sida? För att jag helt enkelt inte vill höra mer? Keep on going! It´s getting better!

Våren kommer med stora steg nu :) Helt underbart att cykla på asfalt i solen till skolan (fast lite jobbigt är det ju). Nu ligger jag inte längre i min säng när jag ska plugga utan jag sitter på altanen ute i SOLEN!!!! Hoppas bara vädret håller i sig nu så det inte kommer ännu ett till snöanfall.
Sjuukt mycket i skolan nu får nya uppgifter varje dag, skönt at det bara är en vecka och en dag kvar nu :D Nämen nu ska jag gå ut i kvällssolen och promenera.

Time to put on the perfect smile :)

Bye

Thank you for all you done!

Nu är det mindre än två veckor kvar på skolan, helt underbart :)

Min telefon har börjat leva ett eget liv, idag när jag prata med pappa så var det som om någon blåste i luren. Först sa jag åt pappa att sluta men det visade sig att det inte var han :O Haha, kul kul! hoppas bara den håller ett tag till, har inte lust att lägga ut pengar på en ny!! Speciellt inte du när jag ska deklarera, jag måste betala 1200 kr i skatt, skit onödigt!!!! Sen måste jag ju spara pengar till Göteborgresan med Linnea plus att jag och Carro har tänkt oss i väg till Bulgarien någon gång, så nog finns det andra saker att spendera pengarna på! 

Igår tog jag ett stort steg, jag tittade på Oth som alla tjatat om att jag ska börja se! Jag såg de två allra första avsnitten, måste ju säga att jag inte fastnat än rikrigt men det kommer nog. Jag har en tendens att fastna får sånt där! Sen vill jag påpeka att Nathan inte är alls lika snygg som alla säger, Lucas är ju mycket snyggare ;) 



Ikväll ska jag träna, måste erkänna att jag inte alls är så taggad, men det blir nog kul :)
Sen i veckan måste jag kila ner på stan å fixa en present till mamma, hon säger att hon vill ha ett fint vitt linne, men det är så tråkigt med kläder!! Jag vill ge henne något kul jue :)

nu sk jag antingen plugga eller se andra avenyn! hmm....undra vad det kommer att bli (ganska lätt att gissa)

Pusshej


A story of my life

Todeloo!

Helgen har varit bra! Lite stressig, men bra! På fredag var Linnea å Andreas på besök vi spelade poker mot mamma, Thomas och Karin det tog över 2 timmar innan spelet var över! Men gissa vem som vann till slut då? ;) RÄTT, JAG VANN!!! I slutet var det Thomas å Jag kvar men jag tog hem segern med min stege ;D

image16
Vackert!

På lördagen var det innebandycup som gällde, första matchen spela vi 2-2 sen for jag hem och såklart glömde jag min nykel i Saras väska så lilla Johanna blev utelåst, tur att man har bra grannar där jag fick vara å sedan fick jag till och med skjuts av Robin till Sara för att hämta nycklarna, toppen :) Sen hade vi två matcher till en spela vi 0-0 och en vann vi med 8-0 :) Vi gick vidare till semifinal men den missa jag eftersom jag skulle bowla med några D3 tjejer ;) Vi hade trevligt å Hanna höll på att få lifta med en gubbe :O hahaha! Eftersom familjen Andersson vann semifinalen for jag tillbaka för att spela final, vi förlorade i sudden, tråkigt :( Men jag trodde ändå att vi inte skulle gå så långt så det var ju ändå bra, plus att vi fick både medalj och biobiljett :) Men sen var det ju nått annat som inte var så positivt, men så är det och det är bara att gilla läget!

image17
Familjen Andersson
Lillebror, Farmor, Fjortisen, Mamma, Pappa, Gangsteren
Bebis, Tönten, Katten, Emo & Emo

Jag har nyss ätit lite kött å pären och nu sitter jag här med mensvärk :( Jag ska försöka få med pappa till en affär där de har gott godis (Jag vill ha sånadär skummbananer med chokladpå) så jag kan smaska lite ikväll framför en film :) Fast jag måste göra samhällskunskap också har prov på tisdag och jag har inte pluggat nått! Jippi, skolan tar aldrig slut :(

LINNEA ALFREDSSON ÄR BRA!!

Hejdå!!!

Pigg som en mört

Vissa gör allt för att få uppmärksamhet, men nu ska det bli slut på det! 
Fråga 7: När du hela tiden ska ha uppmärksamhet blir jag less på dig och då blir jag på dåligt humör!

Praoen är fixad, blir på västangård förskoleklass kommer att bli jätte kul =) Hoppas bara jag slipper ha en viss person som ska vara ansvarig för mig hon börjar på U och slutar lla, kan ni gissa vem?
I Veckan har i haft ledigt två dagar, helt underbart :) fast jag fick slita mig ifrån ledigheten i 1 timme och fara på samtal med pappa och en viss person (igen) denna gången var inte mustaschen borta :/

Idag är Johanna glaaad :) jag har varit en sväng på stan idag för att spana in bikinis, prova lite men köpte ingen! Jag köpte en annan sak å när jag skulle betala kunde jag inte finna mitt underbara pass (använder det efersom legget blev stulet i sommras å jag inte orkat fixa ett nytt) Jag såg framför mig hur min utskällning skulle bli, ett pass är ju inte det bästa att tappa, räcker det inte men plånböcker, skolkort, nycklar? tänkte att passet kanske föll ut i skåpet så jag gick tillbaka till skolan för att kolla, men där låg det inte! HELVETTE!! Men när jag kom hem å sökte igenom väskan på allvar fann jag den mitt i samhällsblocket! Jippi, jag blev räddad!!

Snart kommer Linnea och då ska vi hitta på något skojjsigt med Andreas, kommer bli skiit skoj ;) sen ska Linnea sova med mig inatt, myspys :)

Pusshej Leverpastej


En liten utviknings flicka

Jaa, det är i alla fall vad jag är enligt min lärare!!

Dagarna går fort när man skrattar så mycket som jag och Emma har gjort :) häärligt ;) Igår målade vi på Pedl först provade vi på kul-målning, aldrig gjort det förut men det var skiit kul haha ;P Sen gjode vi sockermålning, det var kladdigt men kul :D

   
Kulmålning :)     Sockermålning :)

Jag måste ju få påstå att jag och Emma är riktiga konstnärer ;)

Igår tänkte jag var lite hurtig för jag har ätit så mycket gosaker å tränat lite på sista tiden så jag hade tänkt knalla ut på en promenad ;) Jag gick förbi mamma för att hämta hörlurar, jag hann gå en jätte kort bit sen träffa jag mamma som var på väg hem från sin promenad, vi prata på lite sen traska jag vidare. Hade gått kanske 300 meter då jag träffa André vi börja babbla på om allt möjligt, sen följde han mig till Carro för jag skulle se Greys hos henne, sen var min promenad slut! Duktigt av mig ;P

Men då var jag istället hurtig imorse och cykla till skolan :) dock cykla jag lite försent å kom 10 min för sent till naturkunskapen ;P på hålet efter naturkunskapen somna jag och Emma så jag lyckades komma sent till matten också ;P haha men så kan det vara ibland! Jag kanske ska vara hurtig ikväll å ta en promenad (på riktigt) men får se hur det blir, jag vill hinna se Medium också ;) hihi

Nämen nu ska jag å missen se lite på Andra avenyn :)

Puss & Kram skummbanan!

April, April!!!

Idag är det första April men jag har ännu inte lurat någon, jag har nämligan inte så bra fantasi! (Fantasi, rullar vi runt bland mjuka kuddar) nä, men jag får se om jag får till nått bra skämt innan dagens slut!

Nu håller vi på att byta ut köksgolvet, så det är inte så fint i vårat kök å inga telefoner funkar :O jag kan ju inte ringa någonstans :( men men vi får iaf fint golv snart :)

image12
Snyggt va?

Åh idag var en jätte rolig dag, jag har inte skrattat så mkt på länge! haha å idrotten var så rolig "Jag har adrig varit med om något lättare i hela mitt liv" hahaha så jävla kul :) Idag har jag även gått med i facket! Det är faktiskt inget skämt!!! Det är gratis eller ännu bättre man får pengar typ 800 kr per år dock inte i kontanter men ändå det är ju värt!! så så nu är jag alltså med i facket så det är ju bra, hoppas jag :)
Ikväll ska jag tränaaa, kanske blir sista innebandy träningen nu, men hoppas inteeee!!

Igår gick jag å la mig klockan nio, duktigt va? men det var därför att jag var så trött att mitt huvud snurra hela dagen!! asså när jag vaknade på morgonen kunde jag inte ens gå rakt för jag var så yr! haha tokigt !

näämen nu ska jag få någon telefon att funka hade jag tänkt för jag ska nämligen ringa till min underbara mormor å gratta henne, hon fyller 71 år idag GRATTIS! Hon är bäst

pusshej leverpastej, haha jag är så rolig ;)

RSS 2.0