I´ll never forget why

Helluuuuu

Nu har jag precis fått i mig en god middag hemma hos pappa efter en dag med både skola och jobb.

Idag när jag skulle ta bussen hem från skolan gick det lite snett. Jag stod och väntade på bussen och det var iskallt ute, inte nog med att jag frös, jag var jätte kissnödig också. Så när bussen kom kände jag mig lättad och skynda mig in =) Men efter ett tag märkte jag att jag klivit på fel buss :O Hoppa av på första möjliga hållplats och hamnade i västerslätts centrum, toppen!! haha skynda mig tillbaka och hann med nästa buss och skyndade sedan till jobbet, roligt! =)

Imorgon är det en månad kvar tills jag fyller 18!!!!!!!

Pusshej

Lång, Lång, Kort, Kort

Hejhopp!

Just nu är jag på besök hos mamma (hon kom just upp med bulle å macka, mums). Jag behöver i alla fall låna hennes dator till ett av alla skolämnen jag ligger efter i!! Allt är liksom toppen just nu känner jag!! Nämen snart är det ju lov så då är all skola över, då är det bara en massa körkortsteori som måste pluggas ;P

Idag hade vi dans på idrotten, riktigt kul avr det. Och Emma var jätte duktig som höll i lektionen =)

Men nu ska jag ta å lära mig lite om Kenya och sedan se sista avsnittet av ensam mamma söker, spännande

Pusshej

Hej tomtegubbar!

Hejsan

Nu har lite tid att skriva i lugn och ro. Har precis fått middag hos pappa, hamburgare, mums! Igår hade jag besök i lägenheten av Emma, Det var härligt, vi åt, plugga å såg film. Emma fick inte så mycket sömn eftersom hon frös när jag tog hela täcket, haha! Men nästa gång får hon ett eget täcke vill jag lova! Helgen är fullplanerad med 2 innebandymatcher, religion med Emma, stan med linnea, städa & tvätta, Idrottsgrejs med Frida och middag hos mamma med mormor och Åke, Men bäst av allt! jag ska träffa Carro!!!!! För på söndag kommer hon hem!!! Jippi! Ikväll ska jag åka till Sara och se idol, det blir nog mysigt =) Men först ska jag vara lite social med pappa, jag kan ju inte bara komma å äta sen sitta framför datorn och sen flyga min kos!


CARRROOOOO!!!!!

Hejsvej!

P.S Hanna, det blir svårt med inflyttningsfika, jag har varken några indgredienser att baka med eller en ugn att baka! haha, det är ingen värstinglägenhet jag bor i direkt :P

Trött!!

Hallå

Det går inte å skriva så ofta för mig nu eftersom jag inte har någon dator :P Det går bara bra i lägenheten! Men just nu jobbar jag så jag måste ta hand om barnen!

hejdå!

kom å hälsa på!!!

apartment

Hello everyone!

Jag ligger å myser i sängen å har just sett ensam mamma söker, mys mys! Jag har något väldigt roligt att berätta =) Min pappa äger ett hyreshus på backenvägen. Just nu så står källarlägenheten tom å gissa vem som ska flytta dit ett tag? RÄTT!!!!! Jag ska få bo där tills han får en hyresgäst eller tills jag typ inte har råd att köpa min egen mat :P (mina pengar kommer räcka i en vecka typ!) Men ändå, helt underbart! På söndag flyttar jag in så nu är det bara att komma och hälsa på =)

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och se om det finns någon middag i detta hus, sen ska kvällen spenderas på städning och pluggning

pusshej!


Inventering!

Hallå där!

 idag har jag å Linnea inventera, lyft tunga lådor å räknat i massvis! Nu har jag ont i ryggen å nu är det dags för träning sen väntar en mjuk säng =) Sen upp imorgon för skola och ännu mer inventering ;)
 
71, 72, 73, 54......öh........Fan nu tappa jag bort mig igen!!

Pusshej Leverpastej =)

Daaaaalen

Hello

Jag sitter hundvak till två små vovvar, men det går inte så bra, dom bara gnäller efter matte :/ De ligger framför dörren å väntar på att dom ska komma hem. Jag försöker vara rolig med hundarna men de tycker inte jag är rolig :P Jag ska nog gå ut å gå med dom snart ;)

Vi hade match idag mot vännes =) vi vann med 4-2, det var bra bra!!

Byebye

RSS 2.0