Maha!

Hejsan!

I torsdags åkte jag och Frida till skellefteå för att hälsa på Maha! Det var skoj såklart! Och snart kommer Maha hit till Umeå wiihooo!! Vi shoppade i alla fall lite å då hitta jag en häftig klänning på H&M och med min rabatt kostade den bara 37 kronor!! Men angående den här rabatten, så är det så att jag har fått ett personalkort av min pappa som är chef på H&M på ersboda.
I stort sätt varje gång jag handlar på H&M så frågar den i Kassan "Jaha vars jobbar du då?" vilket man blir less på! Sen är det lite skämmigt att svara "Nää jag jobbar inte på H&M utan det är min pappa som gör det" För egentligen är det ju som bara personal som ska ha kort! Så nu när jag handlade i skellefteå tänkte jag vara smart å slippa det pratet så när jag kommer fram till kassan och kassörskan som vanligt frågar " jaha vars jobbar du då?" svarar jag snabbt:

"nää der är i umeå"

Men såklart ger sig inte kasssörskan utan frågar:

"Okej! Är du på Ersboda eller City?"

"ehh Ersboda"

"Jaa! Jobbar Hanna och Malin där?"

Jag står där som ett fån och drar till med en chansning

"joo det gör dom"

"Jaa Men hälsa från Carro och Anna!!"

"Okej"

Sen tog jag klänningen och skyndade där ifrån! Första och sista gången jag ljuger om att jag jobbar på H&M!!

Puss

Hejsan

Hejhej

Jag har verkligen inte uppdaterat i sommar! Men jag skyller på att jag inte haft något internet större delen av sommaren :P

Sommren har i alla fall gått väldigt fort, den bara rann iväg. Jag har bara varit i Umeå men har haft mycket skoj ändå. Se bara så underbart..


En härlig helg i min stuga!

Idag är det fint väder men jag måste vara inne och spakla lägenheten, måste ta tag i det nu medan jag inte har något jobb. Sen ikväll tror jag det blir mys med Anton framför SATC!

Puss på er alla

RSS 2.0