Duktiga dagen!

Heejsan =)

Idag har både jag och Anton varit lediga =) Vi tog en härlig sovmorgon och åt sedan frukost framför barnen i bullerbyn =) Sen blev vi duktiga och började städa hela lägenheten =) Eller Anton var duktig och jag var snäll som hjälpte! Sen tog vi en promenad i regnet till affären och handla för 300 kronor (Rekord). Sen lagade vi en god middag som bestod av korvstroganoff och ris. Det var första gången för oss båda så den blev ändå god, men lite mycket senapsmak blev det =P När vi diskat undan satte vi igång med bakning, kladdkaka med kokos, såna där goda ni vet! Och under hela kvällen har vi tvättat vilket vi fortfarande gör. Alltså visst har vi varit otroligt duktiga! Men nu blir det nog lite filmmys för det har vi förtjänat! Sen upp och jobba imorgon för min del!

Snart flyttar jag, wiiihoooo!

Puss

Jaa jag vet...

Hejsan

Väldigt länge sedan jag skrev i bloggen nu, men så är det bara!

Efter jobbet idag åkte jag och mamma för att shoppa till lägenheten!!! Det behövdes! Det är mycket saker jag har men massa småsaker jag inte har. Så blev en del inköp idag men alla nödvändiga och bra =) Vi var på rusta och ÖB så det blev inte så dyrt heller ;) Nu börjar jag bli laddad på att flytta! Har förresten köpt ett köksbord för ett tag sen =) Ett svart =)

Ikväll skulle jag egentligen fara och träna med Umeå City men eftersom jag har blivit lite förkyld så ska jag vara hemma istället, får väl ta en lugn kväll och se lite bra program =)

Puss


RSS 2.0