Från jordgubbar till glass =)

Heejsan =)

I går fick jag ett jobb i 3-4 veckors tid frammåt, bättre än ingenting!! Jag ska sitta i glasskiosken på torget  =) Idag for jag dit för att lära upp mig. Fick prova göra massa glassar, det var skojj =) så nu måste alla som är sugen på glass köpa av mig =)!!

Men nu hinner jag inte skriva nå mer för ska åka ut till stugen nu tillsammans med Anton, Linnea och Tobias =)

Puss

Get into the grove

Hejhopp!

Jag har varit i Göteborg och sett MADONNA =) Det var jätte bra =)=) Sen hann jag även med liseberg och shopping såklart =)


Madonna

Jag har också varit på Storsjö! Det var en riktigt kul helg fylld med skratt =) Jag har förhoppningsvis några bilder därifrån om ett tag =)

Igår skulle jag och Joel se film, han sa då att han ville sova i mitt rum och det tyckte jag var okej eftersom jag har ju en stor säng ;D Jag somnade innan filmen var slut och när jag vaknar på morgonen är det ingen som ligger brevid mig i sängen! så jag trodde han gått och lagt sig i sitt rum men så var inte fallet! Jag sätter mig upp och hittar min bror sovandes på golvet! haha kan inte ha varit så skönt :P


hahah, tur jag hade kameran nära!

Idag har jag och Andreas varit på en shoppingrunda. Jag köpte fyra nya plagg!!, alla är jätte fina men vet inte ifall jag ska behålla allt :P Måste ju komma ihåg att man är arbetslös nu också :P

Nu ska jag gå ner å äta middag

Puss

RSS 2.0