Hurtigt va??

Hejsaaan =)

Idag har jag varit jätte duktig =) Först var jag i skolan å lunkade på som vanligt. När jag kom hem så städade jag rummet! När jag börjar städa får jag alltid en kick och tänker att jag ska städa jätte mycket och det brukar oftast sluta med att jag vänder upp å ner på lådor och hyllor och rensar men orkar inte he tillbaka allt på rätt ställe sen!! Men idag försökte jag att vara lite sansad. Mitt mål idag var att utrota alla dammråttor i mit rum så jag dammsög läääänge! Men nu har jag ett dammfritt rum, hoppas jag! Dock ligger dammsugaren kvar mitt på golvet, men den tar jag bort imorgon =)

Sen tog jag det lugnt och såg lite sex and the city innan det var dags för träning =) Jag tränade mellan 7 och halv tio!! Bra gjort tycker jag =) Efter träningen cykla jag förbi Andreas för att lämna ett hopprep jag lånat, han stod i duschen så jag stod å prata med hans mamma Karin istället =) En toppen människa det, och hon bjöd mig på glass hon =) hihi! Så jag cykla nöjt hem med en googlass jag =)

Nu ska jag se lite mera Sex and the city å sen sussa =)

Puss

all you people look at me like i´m a little girl

Hejsan =)

Här sitter jag å diggar lite Britney Spears, blir verkligen aldrig less!!! Jag har enorm träninsvärk, alltså det brukar ju som vara lite skönt att ha träningsvärk men inte när man har så här jävla mycket! Jag höll knappt på att ta mig ner från trappen imorse, det gjorde så jävla ont!! Haha men det blir väl så när man tränar fys och innebandy dirket på varann ;P Jag försöker riktigt tänka efter så jag har allt jag behöver på samma våningsplan för då slipper jag springa upp och ner hela tiden :P

Igår var det i alla fall redovisning i aulan!!!!!! Vi skulle få tillgång till lokalen klockan åtta så vi hann förbereda oss fram till första redovisningen som var klockan tio!! Vi fick komma in i aulan tio i tio :O haha helt sjukt!! Så det var bara att ställa sig på scenen och prata. hahahha! Men det gick ändå bra, synd bara att det var lite folk. Men mina BF vänner var där stöttade mig och Carro var där. Sen kom pappa och farmor också =D Vår lärare tyckte vi var så bra så hon börja gråta, hih hon var söt!

Idag är det mulet så då är min plan att göra bort läxa och städning!! Jag ska har gjort lite läxa men innan jag gör något annat ska jag ta ett bubbelbad med ett kallt glas påskmust =) FAN!! påskmusten är där nere!!!

Jaa nu ska jag alltså kämpa mig ner för trappen!!

Puss


STUGA = SOMMAR

Hallå

Jag måste få säga att det verkligen var varit en superbra helg =) Var så skönt att bara få fara ut till stugan och bara vara. Äta massa gott, sola, slöa och självklart se melodifestivalen =) hihi


Grillning


Middag i solen


På kvällen behövs lite värme =)


Puss på dig!

Vi hade en toppenhelg helt enkelt =) Nu är det sommar!!!

Idag är det min lediga dag men istället för att slöa hemma har jag varit på skolan hela dagen för att förbereda redoviningen som vi ska hålla för hela skolan  :O Jag är nervöööösssss! Håll tummarna!!!

Puss

Träningsvärk!!

Igår var jag superduktig för jag tränade en och en halv timmes fys!!! Var väldigt nära på att stanna hemma men bestämde mig i sista sekund för att fara ;D det var bra gjort tycker jag :D

Nu sitter jag nyduschad i min säng med datorn i knät =) Jag tänkte berätta lite vad min helg kommer handla om =D Jag ska ut till min stuga med Linnea, wiiihooo! Kommer bli super myyss! Gå runt osminkad i mjukisbyxor en hel helg, toppen! Sen ska vi grilla vid vattnet å se melodifestivalen å massa skojj =) Grattis till oss =D


Gillar denna tjej!

Ha en bra helg, för de ska jag :D

Puss

Innebandy!!!!!

Hejsan

Alltså idag har jag tränat innebandy!! Jag har inte tränat på 6 veckor och har tyckt det var ganska skönt. Men man förstår inte hur mycket man saknar det förrän man väl står där på planen med klubban i handen och jagar den lilla vita bollen. Dock var det skit jobbigt!! Har verkligen tappat all kondition men det är bara att träna upp den igen :D Wiiihoooo!! Vi ska köra 2 fyspass å ett innebandypass varje vecka fram till midsommar :D

ÄLSKAR INNEBANDY!!!

BRITTAN

Hello there!

JAG HAR FÅTT BILJETTER TILL BRITNEY SPEARS!! Hur bra som helst, så i juli åker jag, Carro och Linnea ner till stockholm!!!!


la la la la la la la

Grattis till oss!

Partypinglor =)

Hallå

I helgen har jag och Carro partat på =) I fredags skulle vi på något som heter MADE-festivalen, men vi trodde det var gratis men vi kom typ två timmar försent så vi skulle behöva betala 100 kronor :O alldeles för mycket så vi åkte hem :P

Igår var det prestudentskiva på Olles så då blev det party igen ;D Det var skojj!! Vi var hos carro å på Maxim (vilket inte är ett ställe jag går tillbaka till) sen åkte vi till olles. Där var det massor med människor. Jag träffade bland annat en släkting jag inte visste fanns haha! trevligt! Sen blev det lite maxmaaat sen hem i sköna sängen =)


Sista finslipet innan utekvällen ;D

Det har varit en väldigt rolig helg och ikv fortsätter den för då ska carro sova hos mig :D

Puss

I´m on fire (gällande bloggandet)

Hej

Alltså den enda anledningen att jag bloggar mera nu är för att jag inte vill göra mina läxor så då försöker jag komma på allt annat som jag "måste" göra istället som till exempel att blogga ;D

I alla fall så pluggade jag nästan inge historia alls igår, men provet var ganska lätt så det gick väl bra ;P Men i alla fall så tyckte min historia lärare att hon skulle ge oss en finulig liten läxa! Fram tills skolan slutar men helst fram till midsommar ska vi se ett historieprogram på tv om 1800-talet! Programmet sänds 21. 30-22.00 varje onsdag och då har hon tänkt att hela klassen ska sitta bänkade framför tv, typ!!!! HALLÅ!!! LÄGG MÄRKE TILL TIDEN!! Samtidigt som Greys, det one and only program jag följer på tv och som för övrigt är super bra!! aa då tycker min lärare att jag ska sitta å titta på avsnitt om 1800-talet! Glöm det!!

Ikväll blir det först middag på droskan med alla ledare i IBK Dalen, sen plire lite PA 100. Efter det blire självklart Greys med Carro å inge historiaaa!!!

Puss


Jag är ett "geni"

Hejsan

Idag har jag och Frida hållt i en lektion ;D Det gick bra, vi gjorde gipsmasker, skit skojj! Dock hade vi inte så mkt gips så alla fick inte göra, inta jag och Frida =( Men vi ska ha en egen gipskväll någon gång ;d haha!

Imorgon har jag prov i historia, inte mitt favoritämne!!!! Jag har glömt boken på skolan!!!!!!!!!! Där står liksom allt jag behöver vetaaaaa. Har några papper hemma men inte allt jag behöver!!! Varför ska vi kunna sånt som hände förr?
Mamma har i alla fall gjort en superbra investering! Hon har köpt en såndära mixermaskin, en ROSA dessutom! Så igår istället för att äta glass så gjorde jag milkshake, super gott!!!


Jag hittade min drömsäng i Kenya =)

Puss

Valborg + Joel 13 år

Hallå

Nu kommer en liten uppdatering från valborg. Vi hade ju grillparty här i min lokal. Jag Linnea och Carro var värdinnor och måste säga att det var en lyckad middag. Massa trevligt folk och leken som vi hade var en höjdare =) Sen blev det x3m en sväng där vi dansa å sjöng =) Sen sov jag hos Linnea :D Hade sönder hennes lakan på köpet (A)


Grillning


MAT


Limbo

En väldigt kul kväll helt enkelt ;)

2 maj fyllde Joel 13 år dock är han fortfarande 8 i mina ögon. Han firades både Lördag och Söndag (pappa och mamma) så jag har fått massa glass =)

Kalas i solen (den vara bara bakom moln för tillfället)


Daimglass som supersyrran själv har gjort med hjälp från brodern ;)

Joel fick madagaskar 2 av mig ;D Det roliga är att Åke (låtsasmorfar) blev gladare över filmen än Joel. Han kuta direkt upp till datorn och försökte kopiera den men det var tyvärr skyddad mot sånt ;P Jaa så nu äre bara tonåringar hemma hos oss, men snart är jag ju 20 sååå ;D

I fredags hade jag myys med Linnea, Carro och Josse vi såg den här vampyr filmen som alla tycker är så bra ;) den var faktiskt bra ;D

Nu ska jag skopa fram lite glass å plugga eller se film har inte bestämt än! hmmm undra hur det kommer sluta
(glass å film)

Pusshej

RSS 2.0