It was like shooting a sitting duck

Jag hade tänkt spara mitt godis till helgen,
men av någon konstig anledning tog det precis slut........?

Puss

Vi klara i alla fall 21 timmar, ganska bra!!

Vi ger upp!

Haha vi hade typ tänkt klara till onsdag men nu är vi död efter inte ens ett dygn :P Nu väntar en skön säng!!

Här lite bilder från natten ;)


Happy face

 
Lite suddisar                   Studsbollar


Godnatt!!!!!

20 timmar!!!

Tjoohooo alla pigga människor!!!

Nu har jag och Linnea pysslat, det var jätte roligt, ni ska bara se vilka konstverk vi skapat!! Vi hade gjort jätte roliga filmklipp, men sen gick typ Linneas kamera sönder så de försvann bara helt enkelt! Men vi ska försöka ta lite bilder med hennes mobil så ni kanske får ta del av lite =) Jag börjar bli väldigt trött.....colan hjälper inte längre å jag vet inte hur man kokar kaffe i det här huset!

Men nu orkar jag inte skriva mer, återkommer senare (kanske)!!!

tjohej

För vi ska oah hela natten oah hela dan!

Hallå där!

Idag/inatt ska jag å Linnea försöka vara vaken så länge som möjligt =) Vi har laddat upp med sköna kläder, cola, kaffe och sysselsättning, spänningen är olidlig, hur länge klarar vi?. Vi har köpt pyssel :D vi ska göra egna sudd och egna studsbollar :P haha det blir intressant.

Linnea kom in till mitt rum kvart i nio imorse, så nu har vi alltså varit vaken i ungefär 14,5 timme ;) Just nu är jag ändå ganska pigg, har precis kommit ut från en svalkande dusch efter en hård träning. Å jag har varit på stan idag :) jag köpte en jätte fin jacka å en ipod =) Sen har jag tränat småtjejerna så jag har varit igång hela dagen!

Nu hade jag tänkt ta mig en macka å digistive kex med hushållsost, mums!

Jag hör av mig om ett tag ifall jag fortfarande är vaken, vilket jag självklart är! 

Tjalalala

Haha hitta en fin bild från när jag cyklat hem i spö regn från ÖB =)


Blött


I´m having such a good time, I don´t wanna stop at all

Ikväll skulle jag plugga men så blev det inte :P Jag och Linnea hade lite roligt med kameran istället!

    

Nu ska jag strax byta om så jag är fit for fight för träning =)

Haj!

En regning måndag!

Hallå

Jag sitter och gör ingenting, egentligen skulle jag plugga men mitt arbete är på Joels dator och han har av någon dum anledning bytt lösenord! Han vet att jag brukar jobba på den datorn så ändå byter han!!!

Igår var det söndag vilket innebar att vi hade match. Vi vann med 4-3 och jag gjorde 3 mål, det kändes bra ;D Efter innebandyn tog jag tjuren vid hornen och städade på rummet så nu är allt fint utom garderoben men det blir denna veckas projekt. På kvällen promenerade jag med Linnea och Linus till puls för att hyra film, men vi tappade bort linus hahaha, Vi hyrde i alla fall "Maid of honor" den var väldigt bra :)


Tindra ville blåsa mitt hår


Tjingeling!

Badahuuuuuuset

Todeloo!

Idag klev jag upp tidigt för att åka till holmsund. Där skulle jag på aqua grejen och bada med Tindra och Linn. Det var väldigt kul å bada, roligast var ju helt klart ruschkanan!!! Igen, Igen Igen!! haha en annan händelse som kanske bör nämnas är att tindra kände sig törstig och kom på den briljanta idéen: varför dricka vatten ur en mugg när man står i en hel bässäng med vatten? Jag låg och njöt i bebispoolen när hörde att Tindra börja hosta så jag tog upp henne på min mage! i samma ögonblick gick hennes hosta över gick till spya!! Japp, rakt på mig!! PANIK! ställde Tindra i vattnet och skrek och sköljde bort. Tindra hostade upp mer slemmspya i bassängen och mina reflexer gjorde att jag sluta skrika och tog upp henne från vattnet. Någon host till sen var hon glad och nöjd! Klämde ur sig: "Tindra spytt" Jo tack, jag vet!!!!

Nu är jag hemma efter lång bussresa, Nu väntar pizza och sen ska jag cykla hem till Emma och se Mamma Mia =) den är så bra!!!

Pusshej

I´m a rockstar

Idag är jag ledig från skolan, likaså fredag =) Men jag gick ändå upp tidigt idag för jag var tvungen att åka på utvecklingsamtal. Det gick bara bra, skönt med ny handledare ;) Sen var jag enormt duktig och gick hem från skolan!! Jag har även fått lov att spendera tid på att leta upp min Puk-kod eller vad det heter. Hade glömt bort min PIN så imorse tryckte jag fel för mycket så den spärrades,så kan det gå!

Jag har gjort illa mina fingrar när jag skulle spela basket, jag har aldrig tyckt om den sporten! Nu är mina fingrar i alla fall dubbelt så stora och blåa, väldigt vackert.

Ikväll ska jag gå teorikurs inför körkortet. Hoppas jag bara inte behöver sitta och titta in i en röd dörr och lyssna på radio den här gången!! Jag övningskörde faktiskt idag, jag stannade vid två övergångsställen, utmärkt!

Nu ska jag skriva en labbrapport om typ bakning.....intressant!

Pusshej

Indigredienser?

Idag började skolan super tråkigt.....såg en film "miss Julie" väldigt dålig och tråkig. Men till lunch blev det Subway med Emma och Frida. Det var väldigt gott och roligt :) Sista lektionen hade vi idrott. Vi skulle spela Volleyboll och på något konstigt sätt så hamnade jag, Frida och Emma på samma lag :P Det var det roligaste idrottslektionen hittills, vad vi skratta!! hahaha

På väg hem från skolan blev jag och Frida väldigt sugen på glass, Vi tog intiativet att stanna på frasses för en gooood mjukglass, Men de hade ju bara glass i soptunnan! så vi for därifrån. Men glassuget var inte borta så vi tog oss en tur förbi puls. Där fick vi syn på dom där dyra glassarna i burk (jack berry eller något sånt heter dom) . De var jätte godaaaaa, dom förtjänade vi!

Jag säger alltid att jag förtjänar gosaker vilket jag inte gör :p haha. Men det känns bättre om man säger så ;)

I tisdags kom min pappa hem från saudarabien =)

Puss

Ser du nå majs här?

Igår var Tindra och Linn på besök. det var mysigt vi lekte i sandlådan å fika, sen åkte vi bussen hem till Linn för mat å mys =)

Tindra <3


Igår var det turnen 2008 (skrattar fortfarade). Özz, Soran, Måns Möller och Björn Gustavsson. Alla var jätte bra och vi fick oss många goda skratt =)


Idag hade vi våran första match, måste ju säga att det inte gick så bra. Men det är bara att ta igen till nästa gång ;) Jag är inte på något skrivhumör, så nu ska jag sluta

hejdå!

Sentimental

Hallå hallå!

Jag har blivit lite dålig på att skriva i bloggen men det är därför att jag inte orkar. Haha men nu ska jag i alla fall berätta vad jag ska ha för projekt. Efter många om och men har vi bestämt oss för en TEMA-DAG om julen. Jag, Emma, Frida och fredrik ska anordna den. Det kommer bli toppen tror jag.

Min dosa är återfunnen, i lördags visa den sitt fula tryne under en hög med kläder, nu håller jag hårt i den! Nu har jag tänkt lära mig lite om empati, men det är så tråkigt så jag vet inte om jag orkar, men jag har prov imorgon så jag måste..... men bara lite plugg sen träning =)

Puss

RSS 2.0