Kenya

Hejsan

Imorgon är det dags att åka till Kenya, det pirrar väldigt mycket i magen nu!! Kommer försöka skriva och lägga in bilder så mycket som möjligt på bloggen. Ni kan också läsa på www.helloafricat.blogg.se, där kommer alla vi fem som åker skriva inlägg under resan =)


Narirobi!!

Praktiken på missionären är tyvärr slut, det var jätte kul att praktisera där och alla barn och all personal var toppen! Ett stort plus till min handledare, helt underbar!!!

Nu ska jag ner och bara mysa i soffan med mamma och ladda inför imorgon

Puss

MJÖLKMJÖLKMJÖLK

Jag måste dricka mjölk!!! Alltså jag har kommit fram till att jag inte kommer att dricka mjölk på typ en månad :O väldigt lång tid utan mjölk!! Nu måste jag dricka massvis så jag som kan lagra upp lite inför resan ;D

Näämen nu ska jag gå ner å dricka mjölk :)

pusssss

Rosa grapefrukt!

Hej hej hallå!

Igår var det 18års partaj med marängswisch å twister =) Det var väldigt roligt tycker jag!!! Många roliga människor!!! 'Sen bar det av till x3m där partajet fortsatte, med lite dans å summer of 69! Tack för en bra kväll!! Har lite roliga bilder som kanske kommer sen ;P

Imorgon blir det droskan med mamma, Thomas, Joel, Åke och mormor, det kommer bli toppen!!

Nu ska jag bjuda Joel på bio så vi ska gå och se bröllopsduellen, han fick välja! Han verkar ha bra smak den pojken!


Pusshej

Upplysning!!!

Guldfiskar är inte gjorde av guld!!!

Hejhopp här kommer jag =)

Jag är inte längre så duktig på att uppdatera bloggen men nu kommer en liten sammanfattning av senaste tiden

Utgång för en vecka sen var jag ute for första gången :) Jag och Carro får först och myste på droskan och sedan bar det av till Corona. Det var en väldigt kul kväll och måste snart göras om

Linnea min kära syster har kommit hem från miami, det var bra för jag behöver henne!!

Praktik Jag praktiserar på missionären, och jag trivs jätte bra!

Squach (vet inte hur det stavas) I alla fall så spela jag det idag med thomas å Joel, jag vann ingen av 5 matcher men skoj var det i alla fall =)

Det var väl det nämnvärda för mig den här tiden!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det lite ships (jag ändrar det inte för din skull emma!) å körslaget!!

Pusshej

Innebandy

Nu har det varit en hel helg med Innebandy. Tränat flickor 97 & 98 plus kolla på en massa matcher i 13-dagscupen, super kul!! Har precis kommit hem efter att ha tittat på semifinaler och finaler! (vi gick vilse på ersäng!!) I bilen på väg hem inser jag att mina nycklar ligger i Hannas ficka som för tillfället finns på teg!! Alla mina familjemedlemmar är i övik  och klockan är halv ett på natten!!! Lyckat!! Tur att Andreas var vaken och att jag ska få sova här =)

Snart ska vi kolla på hockey VM :D

Hejdå!

New Year

Hallå

Imorse klev jag upp halv sju för jag skulle ha match med mina småtjejer! HALV SJU!! Men kul var det, fyra matcher idag å två imorgon =)

Nyår var super kul!!! Jag var med carro hela kvällen :D


Jag och Carro i full fart :D

 

Pusshej

RSS 2.0