Å han nös, å han frös!

Hejsan =)

Jag har gått och blivit förkyld, inte bra! Imorse klev jag upp och jobbade på donken, var tveksam på att åka eftersom jag skulle få stå å snora framför kunderna (vilket jag gjorde) men efter många om å men bestämde jag mig för att fara ;D å det gick bara bra bortsett från snoret :P efter jobbet gick jag å sofia till Obs för där fick man köpa en godispåse för 20 kronor sen fick man fylla den med godis, jag proppade min smockfull. Så nu har jag många döskallar å skummbananer att äta upp plus lite annat =) Sen var det världens bilkö över hela E4 på vägen hem. Vi körde förbi en bil som hade kört av vägen och upp på vägräcket!! Väl hemma så började jag skotta snö sen kom Joel ut å hjälpte till och efter det fixade jag middagen till mig å Joel! Visst har jag varit duktigt? =)

Ikväll blir det att se på lite när Joels lag spelar mot mitt lag =) Jag kan ju tyvärr inte vara med men lite måste jag se sen ska jag åka å hämta pappa på jobbet =)

Nu ska jag njuta av att göra ingenting =)

Puss

I just can´t get it out of my head!!

Hello!!

Jag och Anton har bildat en pakt, en dum pakt. Vi får inte äta gosaker på vardagarna och endast på helgerna....låter ju egentligen bra å så men....nu är det så att igår var det rea på godis på kvantum så jag var ju som tvungen att åka dit å köpa =) Köpte mig en stor påse men åt nästan ingenting :O Så idag har jag hela goda stora påsen kvar å jag får inte röra den :P Har gömt bort den i en låda så jag inte ska bli sugen men det hjälper inte!! Jag vet att den ligger där å bara väntar på mig, synd att den får vänta tills på fredag då :P Det värsta är ju att pakten var min idé men jag kommer nog glädjas åt det förr eller senare, hoppas jag =)

Idag är jag ledig så tänkte göra lite nyttigt som att fixa med lite recept och plugga på donken papper sen blir det nog ett eller annat the hills avsnitt =)

Puss

RSS 2.0