KÖRKORT

Wiiihooooo
Jag har äntligen tagit körkort =D Grattis till mig :)

Ikväll har jag varit på äventyr. Vi har haft avslutning med mina småtjejer. VI tillbringade kvällen på Arosfortet. Där fick vi oss många utmaningar. Det var ju som rena gympasset. Efter spidermanbanan var jag helt slut efter att ha dragit mina tjejer upp och nedför sen hög vägg. Men det gick bra. Efter vårt fartfyllda äventyr så fick vi glass, mums! Jag fick även en present av tjejerna, ett jättefint halsband från sisters! Tack så mycket för det!

Nu tvingar Joel ifrån mig från datorn så jag får väl lägga mig och se lite vänner =)

Pusshej


PUSS

Hej de är Carro!!
Jag hälsar as mkt till alla =)
vi är skit bra
/josse johanna carro

If U seek amy

Hello

Nu är jag tillbaka i skolan. Det kändes bra till en början men nu är jag redan less på allt plugg....... Nu imorgon ska APU-rapporten in sen nästa vecka ska ett utkast av prjoektarbetet in. Sen har jag massa redovisningar att göra om Kenya, inte okej! Idag har jag i alla fall lyckats finslipat på APU-rapporten, så nu tar jag en paus och bloggar samtidigt som jag ser på hockey. Skellefteå mot Färjestad i semifinal, Spännande!
I helgen blir det skräckkväll, match och typ bio :D


My sis´

Nu ska jag typ gå och städa mitt rum, snart i alla fall.

Pusshej

Pumba, Pumba stand by me

Hejsan hoppsan =)

Nu är jag jätte glad =) Det är för att jag varit och hälsa på missionären. Det var kul att träffa alla glada igen, har saknat dom =) De är helt underbara =) De tyckte det var kul att höra om ole bala.

Nu har min lediga vecka slut och jag har inte gjort mycket alls. Jag antar att det är så det ska vara när man är ledig. Min rapport är inte heller klar :/ men ska skriva lite nu sen är jag ledig från den i helgen, tycker jag.

Igår på träningen var vi bara tio stycken och inga målvakter. Då kom jag och Johanna på den briljanta idén att vi kan ju stå, haha! Vi stod i mål med bara hjälm som skydd, modigt va? hahah vi fick oss många goda skratt i alla fall. Men nu är knäna alldeles blåa och svullna, men det vare värt =)

Imorgon blir bio med Carro och sen ska hon sova hos mig =) det kommer bli toppen! Sen på söndag har jag först match med mina småtjejer sen så ska jag se D2 som ska kvala till Division 1,spännande! Hoppas de går bra för dem!!

Nu måste jag skriva lite mera på rapporten, sen blire gomiddag och myskväll

pusshej!



Jag ser det snöar

Hejsan

Nu har jag haft sportlov i en vecka, väldigt skönt. För det mesta har jag bara tagit det lugnt och myst framför tv:n. Men jag har även hunnit vara på corona en sväng, fikat med Frida, släpat takboxar i stugan, promenara och myst med Emma, ätit pizza med Linnea och Frida, tränat innebandy + Match!!, ätit middag med Hanna, Josse och Carro m.m. Det är så skönt med lov och jag har ju sån tur att jag är ledig en vecka till jag =)


Laddade!


Joel hann även med en vurpa i slalombacken

Den här veckan kommer jag mest spendera tillsammans med min kära APU-rapport. Den ska vara klar tills nästa vecka så jag måste ligga i. Men jag ska nog träffa mormor en dag, så ska jag hjälpa Joel att shoppa till hans tjej på onsdag och så kommer Emma förbi en sväng idag =) Lite kul måste man ju få ha också! Sen blir det till att träna innebandy också. På lördag ska jag se bio med Carro, det kommer bli toppen =) Sen kanske slalom på söndag ;)


Fina flickor på fin middag =)

Nää men nu ska jag försöka skriva lite på rapporten innan Emma kommer

Pusshej


Borta bra men hemma bäst

Hejsan

Nu är jag tillbaka i kalla Sverige! Det känns underbart :) Jag kan dricka mjölk, äta kaviar, leverpastej, korv å massa mera!! Och inatt sov jag hur bra som helst!! Har saknat min underbara säng! Så mjuk och skön den var. Åh jag är hemma!!

Flygresan hem gick bara bra, och ganska fort! Dock hade vi lite otur, alla plan var försenade så vi fick lite extra väntetid!  Jag somnade på golvet på resan mellan nairobi och amsterdam så då gick tiden fort, plus att vi hade en tv med serier, musik, spel, filmer och massa annat som man kunde underhålla sig med, jag såg 2 avsnitt av Greys och så lite av filmen Happy feet! Amsterdam planet gick också fort, vi åt lyssna på musik så var vi framme i Stockholm. Då tog vi taxi till bromma och väntade där i 5 timmar satte oss på flyget och efter en timma var vi hemma.  Jag grät när jag fick krama om mamma. Mormor var också där och tog fina kort =)

Nu har jag varit hemma i ett dygn och allt är toppen. Ikväll ska jag träffa carro och sara, det blir roligt!

Pusshej

RSS 2.0