GAAAAAAHH!!!!

Massa småsaker blir tillsammans en jättestor sak! Nu är jag arg! Jag måste lära mig prata!! Men livet går vidare dag för dag, man måste ju se det från den ljusa sidan eller? Var glad eller åtminstone se glad ut ;) Nu skulle det sitta perfekt med en utlandsresa bara fly från alla bekymmer å bara dega på stranden, om man nu kan fly från bekymmer de finns ju alltid kvar!

Ingen träning ikväll, skulle förmodligen vara sista måndagsträningen men så blev det inte! Och vi förlorade helvettes matchen igår!!! Inga kommentarer!!!! ååååhhhhhhh

Proud!

Igår var jag med Linnea, vi bestämde oss för att fara och hälsa på en fest :P Det var roligt speciellt när bordet brast och vi landade pladask på golvet. Ont men jag fick mig ett gott skratt :)

Dagen började med att vakna med huvudvärk, men efter en härlig dusch var den borta ;) Jag och Joel for till vännäs för att åka snowboard. Det blev premiär för min del, jag hann med några vurpor plus att jag glömde att akta mig en gång så jag fick en lift på mig (inte så skönt) Joel hade "fel på brädan" efter första åket och skulle hem. Men sen blev han på bättre humör och åkte lite mer :)

                                                    
                                                      Fikapaus

På vägen hem stanna vi vid ett industiområde så jag kunde få ÖVNINGSKÖRA. Det var hur kul som helst :) även fast min första fråga var "vart sitter gasen?" så klarade jag det utan krock. Asså jag var som inställd på att jag skulle få motorstopp varje gång jag skulle komma igång, men jag var ju för fan duktig :) Jag till och med backade upp på en uppfart, å det var första lektionen :O stolt?
Imorgon efter vi har vunnit mot täfteå ska jag försöka få med mig papi och övningsköra igen, hoppas, hoppas, hoppas :)

image8
Ser ni vad vuxen jag ser ut när jag sitter där? ;O


Nu ska jag renbädda sängen och vänta på att söta Linnea ska komma, vi ska mysa å se film :)

Ba ba

I don`t like cockies anymore

Jävla kakor!!!!!!!!!!!

Mina h&m kläder har kommit, skiiit kul :) nu äre bara att betalningen å sen är det klart :) Och det bästa är att om bara nån vecka så kommer mina kläder från Halèns =) Jag har haft sånt shopping humör på sistone, då är farligt att gå på stan, man köper ju allt som man får i händerna! Dags att vakna pengarna ska räcka till annat också!!

Igår busade jag och Frida till det och for från vår kära Ulla och hennes pedl. Vi skyllde på personliga ärenden och fick ledigt. love you Ulla :) Då for vi hem till Fredrik, det var jätte mysigt vi fickade, prata, lyssna på britney m,m :P

image6
We´re like the three musketeers :)

Igår tränade jag innebandy, var lite bättre träning än måndagens ;) så det var ju positivt! å i helgen är det match mot täfteå taggaaaa!! Nu ska vi vinna mot dem! För er som inte vet så förlorade vi sist när vi mötte dom. Det var semifinal och vi förlorade efter 21 straffar :O Då äre jämt vill jag lova.

Kvällen var planerad för pirates lan, men nu vet jag inte riktigt hur det blir ;P Men det blir i alla fall Tacos till middag vilket betyder att kvällen är räddad :)

Pusshej


One step forward, making two steps back

Haha jag som trodde det gick framåt, men så var det såklart inte!

Igår var det måndag vilket innebär att stackars Johanna går i skolan till 18! Hade ett hål på eftermiddan så då gick jag en sväng på stan med Linnea och passade på att käka lite på donkan, onyttigt! Men det gjorde inget för det där onyttiga hade jag tänkt fixa bort på träningen ;) Dock blev träningen inte så effektiv (vilket hör till det vanliga) och fick ett konstigt slut! Bra? Dåligt? Oväntat!

Idag är det tisdag och då slutar jag vanligen 15.40 men idag hade vi turen på vår sida och lyckades att få sluta vid tolv, var verkligen behövande. Allra helst skulle jag bara vilja slänga mig på sängen och titta på nån film men man måste göra sina plikter vilket innebär: Läxa o Städa (å vad jag älskar sånt). Men om jag gör värsta rycket nu så kanske jag kan få lite ledig tid till kvällen och då kan jag se tv med Frida å Linnea, smart va?! Två inplanerade program: Gossip Girl och I huvudet på Gynning :) Båda går på femman vilket är en av alla kanaler jag saknar på rummet, så det blir som vanligt att slåss om tv. Men om jag får med mig Linnea och Frida kanske vi blir starka nog att vinna striden!

 Dagens Tv-tablå:
20:00                                  21:00
         

P.S Jag missade båda programmen :P D.S

Jaa, nu börjar det väl bli dags för det där rycket antar jag :/
 Bye!

Slutet gott, allting gott

Så var det söndag igen, men inte en lugn sådan. Större delen av dagen spenadrades på EIAB med tjejerna i laget. Vi slet som djur och ändå blev vi inte klara. Men vad gör man inte för laget :P Jag, Linnea och Mia borde få ett diplom för vårat slit med den där jävla kabeln som vi jobbade en timma med. Sen bar de trötta benen av på en promenad hem med Linnea. Solen sken, det värkte i kroppen och vi lekte GUL BIL ;) trevlig promenad det där ;)



image3
Bra jobb tjejer =)

Ikväll har jag lyckats gjort bort en liten del av alal hundra läxor som omringar mig. Snart druknar jag i dom jue!! Mén nu ska jag inte göra mer läxa för nu är jag less :P

Dagens Outfit: Kort svart skinnkjol, Tajt urringat linne, Svarta skinnstövlar, svarta stringtroros och Snobben BH ;)


RSS 2.0