Jobba 7 av 7

Hallå

Japp, då har jag gjort bort en av sju jobbardagar den här veckan :) Kommer bli en kul vecka!! I helgen har jag varit ensam hemma =) väldigt skönt! Matilda har sovit hos mig! Vi blev förgiftade två gånger :O Först av Knallgula refrechers sen av icas äckliga glass med gammalt strössel ;S Men vi överlevde! Across the Universe är inge bra även om Andreas säger det!!!


Matilda i toppform

Jag skulle hämta lite saker hos pappa och  då hjälpte jag han att måla lite ;)


Favorit i repris: Händig tjej

See


TACK

När jag har en kund säger jag tack allt mellan 1-3 gånger så i genomsnitt 2! Jag har allt mellan 50-500 kunder på en dag men i genomsnitt 200. Det är alltså 400 tack per dag. Jag jobbar allt mellan 3-7 dagar i veckan men i genomsnitt 5 alltså säger jag tack 2 000 gånger i veckan!

Tack!


10 timmar 100 tjejer

Igår startade jag dagen med lite jobb. Sedan bar det av till Haga å Linnea ;) Vi lagade Pasta å skinksås =) jag lagade en jätte god sås även fast vi inte hade vitpeppar så blev det super ;) Sen använde vi oss av våra sångtalanger och körde Singstar =) Det var väldigt skojsigt ;) Sen blev det Taking lives! (tredje gången för mig) Den är jätte bra!

 
Do wah diddy diddy dum diddy do

På morgnen vakna jag av att katten hoppa in i en lampskärm =) Vi såg på Jalla Jalla och åt go glass =) Sen bar det av hemmåt för att göra mig redo för att jobba, blev dock enkort arbetsdag idag =), skönt!


Mina arbetskamrater!

Bye!

tips från coachen

Efter en och en halv sommar som jordgubbsförsäljare vill jag nu dela med mig av min erfarenheter och ge er lite tips

1. Först och främst ha mycket kläder. Det kan vara blåsigt, spöregn, åska...du måste stå där ändå och det sista du vill göra är att frysa.  Använd dig av lager på lager metoden som jag fått lärt mig av min gamle idrottslärare J.E (L)! Själv brukar jag vanligtvis ha 3 par byxor och 6 tröjor ;)

2. Är du dålig på huvudräkning gör en fusklapp.

3. Om du står och rensar jordgubbar och du känner något slemmigt på handen. Ja, då det är en snigel. SKRIK INTE. Än hur äckligt och läskigt det är håll ut!!! Snärta med handen ovanför papperskorgen, förhoppningsvis ramlar snigeln av, annars måste ta ett papper och smeta av snigeln på det! Jag är sådan som vanligtvis skriker men nu har jag utvecklats som jordgubbsförsäljerska och jag kan hålla masken. En gång skrek jag inte ens där det var en spindel som hängde i mig, en grön dessutom, å när det kom ut en råtta från väggen :O haha vilket underbart sommarjobb jag har! 

4. Sist men inte minst. När en av alla sura människor kommer fram och slänger ur sig någon kommentar och du känner bara hur du brinner inside var trevlig. Jag brukar bita mig i läppen och inte säga något men tänka inne i huvudet var jag egentligen vill säga, det funkar. 

Exempel:
Surtant - Gud vad dåliga jordgubbarna är. Det är väl bara mögel i botten!
Jag i huvudet - Jaha jävla surkärring skit i att köpa då!!!!!

Det var nog allt!
Haj!


Midsommar


Jordgubbar och glass hos mig




Matilda hade sönder kranen...


...och jag toan



Hold on be strong

Hallå

Idag har jag pluggat med Emma. Det är sällan man pluggar på ett sommarlov men gör man inte klart arbetena i tid så får man väl skylla sig själv. Nu är det i alla fall klart! hur skänt som helst. Tror dock att vi inte kommer få något bra betyg på uppgiften eftersom vi skrev direkt av boken och förstod inte vad vi skrev plus att vi hoppade över vissa delar i arbetet som att reflektera å sånt skit! Men huvudsaken är ju att vi går G iaf =)

Midsommar var väldigt oplanerad men blev bra tillslut =) I Sista stund blev det bestämt att Matilda skulle äta hos mig och sen skulle vi se vad som hände. Jag blev kvar länge på Jordgubbssaken så vi hann inte köpa något på puls innan de stängde så vi tänkte ringa parkens och beställa pizza. Såklart hade de stängt! Men det löste sig, vi fick kött av Britt och friterade strips =) Sen for vi i alla fall hem till någon Hovve och spelade lite Kubb åt jordgubbar å hade skoj!! Vi lyckades he sönder ett fåtal saker också: Toalettsits, kran, och nån måttsak :P Men toan och kranen gick att laga =)

Lördagen tillbringades till största delen i sängen. Vakna tolv och var uppe ett tag för att plocka ihop lite på rummet och fika med Mormor och Åke sen la jag mig och sov igen. Gick upp för att äta middag sen la jag mig i sängen igen för att titta på vänner och någon film som inte var bra och så såg jag fotboll, sen somna jag igen =)

Söndag regna och åska det, trots det så kolla jag på Joels match, sen tog jag det lugnt fram tills Andreas kom och vi baka kladdkaka, poppa popcorn och såg fotbollen =) Sen stog vi lite på händer och sånt konstigt, haha vi kan ha väldigt kul ibland =)


BF-gympa :D

Jag är väldigt sugen på en Calzone just nu, men får väl spara mig till helgen då jag är ensam hemma. Då kan jag ju lyxa till det med pizza framför tv:n nån kväll =)

Nu måste jag städa för jag har 3 ouppackade väskor på golvet, en masssaker på skrivbordet och så måste jag byta sängkläder!

Hejdå

Johnna

Sverige var så jävla dåliga igår!!! Dom har aldrig förlorat mot Ryssland förut och så när det gäller så springer de runt som nå småbarn på planen och leker! haha så dåligt!! Nu är EM över!Pinsamt!!

Igår gick jag till puls med Andreas för jag skulle handla till mamma! Vi kom in på hur killar använder ljudeffekter hela tiden och tjejer inte! haha, Andreas försökte lära mig några ljudeffekter! Måste erkänna att jag inte var någon vidare talang, men jag gav många goda skratt! haha 

Idag har jag jobbat, det var typ ganska kul! vi var fyra stycken mellan 12-18 så var det folk hela tiden så man hade alltid något att göra =) misslyckat var dock att jag lämnat den frusna korven som jag skulle ha med mig framme hela natten så den var alldels jummen och grå :P såklart hann jag inte fixa något annat eftersom att jag försov mig och vakna 25 minuter innan jag skulle börja!! Menmen jag åt mackaroner och drack yoghurt till lunch, det gick ju också bra =) Vi har kanske sålt 1500 liter idag, otroligt ;D

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, vila ryggen! Funderar på att ta en promenad! Blev lite sugen på att gå ut =) 

Jag har ont i huvudet!

Glad midsommar =)

Summer

Min lediga dag har varit perfekt! Först vakna jag klockan 7 för att jag var kissnödig (onödigt), men sen somna jag halft om för att sedan kliva upp kvart över nio, solen sken som planerat. Jag tog mig en tallrik med fil som jag åt framför tv:n (Jag fick på tv:n helt själv!) Hade precis tänkt gå ut och sola på baksidan då dagisbarn sitter på bakgården och har picknik! Jag hade ingen lust att de skulle sitta å titta på mig när jag sola så jag stanna inne och såg på "hej Arnold" tills de gått! Sen tog jag på mig bikini och satt mig i solstolen, underbart!! Sen hängde jag upp tvätt åt lunch och begav mig till stan! JAG KÖPTE EN BIKINI!!! Äntligen slipper jag gå runt i de gamla som dessutom är för små! Det blev bara 80 kr efter jag använt mitt presentkort å min rabatt ;) Vilket kap! Jag köpte även ett efterlängtat överkast, sedan kompleterades det med kuddar från ÖB :P Men bästa stunden på dagen var blåbärsglassen på torget! Så gott!

 
Sommar!

Ikväll blir det fotboll, får se om jag kollar i lokalen eller hemma ;) Men nu måste jag ge datorn till min broder som börjar bli otålig!!

Jag ska ta en riesen =)

Glad sommar
(tror att jag insåg att det är sommar idag)

Ljus dam går på mörk kung

Nu har jag jobbat 7 dagar i rad så nu är jag ledig imorgon, jippi!! Känns helt underbart med en ledig dag, men på Torsdag återgår jag till jorgubbarna för att jobba i 10 timmar, men men man får ju pengar :O Idag lyckades jag tappa ut 3 liter så dom tog jag hem, hoppsan! ;D


Vissa jordgbbar är "väldigt" fina

 Imorgon är ju min lediga dag så då hoppas jag verkligen på sol! Hade nämligen tänkt gå upp ganska tidigt och sola för att sedan möta upp Linnea i stan för att köpa bikini och göra premiär på blåbärsglass för sommaren =) Helt otroligt att inte jag har ätit blåbärsglass ännu, jag är ju en glassmänniska!

Igår tänkte jag att jag skulle vilja göra lite slingor i håret, så det gjorde jag! Jag är ju inte så bra på att göra slingor (Joels dalmatinhuvud är ett bra exempel) så jag sökte hjälp av Carro! Men först for vi på ett träningspass inne i stan, det var jätte skojj, 200 personer, VK var där, så var uppmärksam när ni läser tidningen så kanske ni ser oss två bland alla hurtbullar =) Men sen bar det i alla fall hem till mig för att slinga, Det blev bra! Så nu är jag lite ljushårig igen =) Under verkningstiden åt vi bullar och bokstavskex ;)


Vad roligt man kan ha!

Mitt rum är stökigt igen och jag måste byta sängkläder! Jag orkar inte! Det blir ju stökigt än hur mycket jag städar, kläder överallt! Men ifall det inte är sol imorgon (kommer inte att inträffa) så kan jag städa lite =)

Nu ska jag börja byta om och göra mig i ordning inför löppasset med innebandyn =) Kanske hinner jag hänga upp några kläder innan jag far ;O

HÅLL TUMMARNA FÖR SOL!!!!!!

Tjingeling!

I´m gonna go with the flow

Hej hej hallå dagboken

Idag är det en sån där tråkig dag, det är mulet och regnar. Hoppas det blir sol tills Onsdag då jag är ledig =) 
Igår jobbade jag först i 10 timmar (utan rast) sen for jag till Carro för att se fotboll. Så dåligt att de förlora när det var typ en minut kvar :O det var ju en spanks å tre svenska + Isaksson å ändå fick han göra mål :P haha aja, Sen såg vi på "Along came Polly" den är ju bra :D Vi åt en massa också, var proppmätt när jag kom hem :P


Glass, Banan, Milkshake och 2 liter jordgubbar!

Allt var slut när jag for hem utom lite milkshake typ :P haha men gott vare!

Idag har jag jobbat igen, dock bara 6,5 timmar idag =) Sen när jag kom hem blev jag och mamma inbjudna på disco haha "Värsta schlagern" toppen!


Dagens outfit:

Vit halsduk

Rosa långkalsoner
Blåa jeans

Svart linne
Svart polotröja
Finnerödja t-shirt
Grå munkjacka
Röd allväders-jacka
Pappas blåa regnjacka

Jag frös i alla fall inte =)

Nu är jag törstig så nu ska jag leta upp nått drickbart =) undra om det är nån bra film på tv? i sånt fall ska jag se den ;)

pusshej

Långkalsonger i Juni

Hejsan!
Har inte så mycket att skriva om nu för tiden, jag bara jobbar och jobbar :P Igår sålde jag 608 liter jordgubbar :D Duktigt! Imorgon börjar jag jobba klockan 8 sen vet jag inte när jag slutar :P hoppas jag får sluta innan fotbollen :) Idag har jag hunnit med Astrids begravning också, det var sorgligt.

Åh vad jag längtar till GÖTEBORG, träffade Sonia från Göteborg idag så nu har jag lovat att vi ska hälsa på i hennes stuga när vi kommer :) kommer bli så skojj =)


Snart åker vi =)

Ikväll ska jag typ städa för det har jag inte hunnit ännu, men nu kan jag i alla fall sova i sängen ;) kul att städa på en fredagkväll men det är typ den enda lediga tiden jag har innan jag tar med mitt pick och pack och far till mamma :P Jag har ju inte tänkt städa imorgon för då äre jue FOTBOLL =)

Nu ska jag se om jag hinner duscha innan maten :)

Hejdå!

Hammarskaft smakar inte gott

Nu har jag varit duktig :) Jag har fått en byrå från pappa som jag har byggt ihop själv :O haha jag ba byggde å byggde och tillslut var den klar :) en applåd för mig =) Den blev i alla fall fin och nu har jag lite lådor i rummet som jag kan stoppa skrot i, toppen!

Händig tjej
Händig tjej!

Igår var det avslutning i förskoleklassen, dom var ju helt enkelt bäst :) VÄRSTA SCHLAGERN!!!! Sedan tog jag bussen ner på stan, gick runt där i ösregn, hann notera att jag gjort av med massa pengar och att jag måste börja spara nu :P köpte i alla fall ett jätte fint linne, en tavla å lite till.
Nu är tåget bokat till Göteborg. skööönt. den måndag 11 augusti 20:20 bär det av :) kommer bli så skojj liseberg å massa kläder =)

Idag har jag själv haft skolavslutning. inte så speciellt men det är roligt att se alla glada studenter "1 år kvar, tjalalala"!! Nu ska jag bara ta det lungt tills jag ska cykla till kvantum och sälja gubbar :) lär inte vara många som köper en dag som denna :P

pusshej


DONE!

klockan är just nu 22:07 och jag är klar med min praorapport =) jippi den blev 18 sidor om man räknar med framsida å sånt =) nu är jag hel nöjd. Däremot hitta pappa stavfel i texten efter jag skrivit ut den men de orkar jag inte ändra på, det är ju ändå ingen svenska uppgift :P

Nu ska jag koppla av lite framför datorn innan det blir sovdags. Åh vet ni jag kom just på att jag aldrig mer ska ha matte och engelska =) jag är klar med både A och B kurserna, yeey =)

Vart tog all choklad vägen?

Tjingeling

JAG ÄR KLAAAAR!!!!

The perfekt end

Min praktik är slut............Jag vill fortsätta, det har varit så roligt! Men men man måste ju tillbaka till skolan och sedan blir det sommarlov. Jordgubbsförsäljningen har dragit i gång. Känns mycket bättre att stå på kvantum denna säsong :) I fredags sålde jag för 18 489,50 alltså 526 liter helt sjukt mycket :O Jag är en duktig jordgubbsförsäljerska =)

I torsdags, min sista dag på Kojan *snyft* så var det i alla fall föräldrafika med uppträdande. Blev jätte lyckat, barnen var så duktigt och jag å mamma blev svettiga. På slutet börja till och med föräldrar gråta för det var så fint =) bra avslutning. Sen fick jag en jätte fin blomma som tack, =)

Igår var det fotbollsfest på kvarteret, väldigt kul =) fast mitt lag förlora i fotbollen men vi vann i frågesport =) haha på kvällen grilla vi utomhus, väldigt mysigt =) sen blev det tävling mellan tjejerna och killarna, killarna vann i kubb och vi vann i frågasport. Och jag måste ju få säga att jag tycker det är bättre att vinna en frågesport med kunskapsfrågor än att vinna en lek där man kastar ner pinnar med pinnar. så det så =)

Idag har jag försökt gjort klart min praouppgift =) jag är i alla fall inte klar än :P Men ikväll blir sista rycket eftersom det ska in imorgon =) nu ska jag packa ihop mina saker eftersom jag ska till pappa idag sen ska jag fara på bio med Linnea

bye bye skinkpaj =)

Tjoobapp

Jag har blivit förkyld! Kul, haha nää! Idag var det i alla fall årets varmaste dag tror jag. Man kunde vara ute i solen i några minuter sen var man tvungen att gömma sig i skuggan. Men man ska ju inte klaga =) Idag gjorde jag även comeback på golfbananefter två år, jag slog kanske 10 bollar och jag tror jag fick upp 2, resten rulla efter marken. Nu lär det nog ta två år innan jag är tillbaks igen :P

Jag och andreas åkte inlines i fredags, jag måste få imponera med att jag inte ramla en enda gång :O Jag är nästan ett mirakelbarn :D Men Andreas fick hjälpa mig i upp och nedförsbackar, jag har lite problem med orken och bromsen :P haha men så kan det va!

image33
Stabilt!

Jag har även provat på ett annat äventyr i veckan det kallas "Joels Wave" jätte svårt men jag har klarat några meter, vad vare jag sa? Mirakelbarn :)

image34
Stabilare!

Jag och Andreas har upptäckt att vi har en väldigt rolig granne. På städdagen i måndags drog han många härliga skämt och vi fick kämpa för att inte skratta högt ;P haha "har ni sett några maskar?" "De kanske är maskerade" haha. Här är fina bilder från städagen.

image35
Stabilast!

  
Jobba, jobba, Joooobba!

Igår skulle jag och mamma måla staketet runt altanen på framsidan. Tanken var att det skulle gå fort så vi kunde sitta ute i solen sen. Det tog 3 jävla timmar. träet sög åt sig den vita oljefärgen så det syntes knappt och vi måla varv på varv. Nu är staketet grått och har fortfarande inte torkat, haha! Jag skrattar bara för det hela är så komiskt :)

I början lät det:
"Vad kul att vi kan göra det här tillsammans!"  (Allt va frid och fröjd)
På slutet lät det:
"åh jag är så less! Flytta på dig! Vart är den där jävla penseln?"  (Tålamodet var slut, vi hade ont )

Nu ska jag hjälpa mamma i köket
"Vad kul att vi kan laga mat tillsammans"

Pusshej

RSS 2.0