It´s over

Heejsan

Ville bara informera att jag inte längre jobbar på Mc donalds! Idag var min sista dag och det känns bra men jag kommer sakna personalen såklart! Men nu får jag möjlighet att fokusera på dagis och sen blir det att sälja glass.

Pappa har en ledig etta i sitt hyreshus och jag är väääldigt sugen på att flytta in men vet inte om min ekonomi håller för det men måste snart ta ett beslut om hur jag ska göra. Ska åka och titta på den ikväll i alla fall =)




Puss

Familjen Olsson

Hallå!

Jag måste berätta att jag har en galen familj och jag älskar det=) Idag skulle jag tillsammans med Pappa och Joel fara och åka slalom i vindeln. Klev upp imorse gjorde matsäck och packa ihop sakerna och begav oss iväg. När vi parkerat insåg pappa att vi glömt matsäcken hemma! Vi skratta bort det och började ta på oss utrustningen. Men innan vi hade fått på oss allt märkte jag att Joels snowbord inte var med, den hade vi såklart också glömt =P Vi tog fram den men lyckades inte få in den i bilen :P Tur att Joel hade skidor med sig också =) Efter tuff åkning skulle vi gå och äta lite mat. Eftersom våran matsäck stog på bron där hemma var vi tvungen att köpa i cafeterian. Vi köpte varsin baguett och jag å Joel fick varsin chokladboll. När vi fått fikat hann jag bara vända ryggen till så hörde jag en smäll. Där låg Joel platt på golvet hahahha, han hade halkat!!!! =D Såklart var det Joel som bar chokladbollarna och de hade rullat iväg på golvet under fallet :P Jaa vår dag var galen och härlig som alltid när vi tre hittar på något =)


Mina grabbar =)

Nu är det återhämtning framför en film sen bär det av till Tobias å Melodifestivalen =)

Puss

Hur går det med Oskar då?

Hejhopp!

Idag är det fredag förmodligen den bästa dagen på hela veckan. Det var skönt imorse att vakna upp till solen och veta att jag hade en kort arbetsdag framför mig och att jag skulle få vara ledig hela helgen!!

Förra helgen var det hårt party som skulle avslutas med utgång men istället var jag i säng klockan 11 =) Men vi hade riktigt kul fram tills dess i alla fall =) Men eftersom det var en fartfylld helg sist så ska detta bli en lugn helg. Ikväll har jag inget planerat vilket känns skönt, kanske blir det bio kanske blir det bara mys hemma =) Imorgon är det final i melodifestivalen, är inte mitt absoluta favoritprogram men är något jag ändå inte vill missa. Är en mysig tradition att sitta framför tv:n med härligt folk och äta godsaker =) Detta år ska jag få se den med Linnea, Anton och Tobias vilket kommer bli toppenbra tror jag :D

Söndag är det säsongens sista match, mitt knä gör ont men jag ska fan spela ändå! Sista matchen kan man ju inte missa. Hoppas vi kan vinna den här sista matchen och gå ut med flaggan i topp efter en tuff säsong.

Nu måste mitt rum städas har inte varit hemma så mycket senaste tiden så har aldrig brytt mig om allt damm, men nu är det dags att ta bort det.


Se upp dammtussar här kommer jag!! :D

Puss

RSS 2.0