18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaa nu är jag äntligen 18 år! I lördags firades födelsedagen hos pappa, vi gick ut och åt på garaget, efter det for jag och spelade pingis mot grannarna på vänskapsgränd =)

 
Pappa, joel och jag (susanne var också med)

På måndagen, min riktige födelsedag, började med en shoppingrunda på stan med mamma och Joel. Sedan blev det middag på Olles med mamma, thomas, mormor och Åke =)
  
                                     Mormor & Åke :]         Fick beställa min första cider ;)
På kvällen åt vi kladdkaka med glass, mums, sen försökte Andreas lära mig skruva i Pingis, ett tappert men inte så lyckat försök! Jag fick förresten Fia med hutt av han hahaha!!

Nu ska jag ladda inför träningen och sen kommer Emma :)

Hejsvej

Julegranen kastas ut, ut, ut

Så var julen överstökad. Nu är man nöjd efter mycket mat, godis och klappar. På julafton firade vi jul hemma hos mamma och idag var vi hos pappa.

  

Nu är det bara att ladda inför 18 årsdagen och nyår!!!!!

Pusshej



B-b-bängt med ä som i b-bä b-bä vita lamm

Tjooo

Idag är det dagen för dopparedagen och jag har ändå ingen julstämmning!! Har varit hos farmor idag, vi skulle baka lussebullar. När vi bakat ihop hela degen kom vi på att vi hade glömt att he i saffran ;P Så det blev vanliga bullar istället, men det smakar ju också gott ;) haha. Kvällen spenderas framför tv:n med mamma, Thomas och Joel, vi hade tänkt vinna sisådär 10 miljoner på bingolotto, låter väl bra?

Näämen nu ska jag göra lite körtester!!

Puss och kram


PISSVÄDER

Hej hej i stugan

Min dag började inte på topp, startade med att liga alldeles förlänge i sänge så jag fick superstressa sen. Igår glömde jag min skåpnyckel, ipod och mobil till skolan så imorse bland all stress var jag väldigt noga att se till att alla dessa saker var med. Vad jag däremot inte tog med denna morgon var min lägenhetsnyckel (dörren låses av sig själv) så då var jag utelåst, men jag har ändå klarat mig 5 veckor utan att låsa ut mig, stolt! :) Sen åkte jag i alla fall till polisstationen för att skaffa ett nytt pass
"Jag kan tyvärr inte hjälpa dig, eftersom du inte är 18 år måste ha med dig en av dina vårdnandsinnehavare och den andra måste skriva under samt att någon måste skriva under att den förälder som skriver under är den föräldern"
Åhh vad irriterad jag blev då, det är en och en halv vecka kvar tills jag är 18!!!

Idag hade vi julpyssel på BF, väldigt roligt! Vi gjorde jätte fina girlanger, tomtar, smällkarameller m.m som vi hängde upp i korridoren. Nu är BF korridoren som ny!!

I helgen ska jag slinga Emmas hår för andra gången :) Det kommer bli superbra tror jag =) Sen på fredag ska jag mysa med Linnea eftersom hon far snart :O

Nu ska jag göra körkortstester ;)

Pusshej =)

Yeah I wanna rock n´roll, all night

Hejhopp gummisnopp!

Jag testade nyss Joels Guitar Hero, den första låten (alltså den lättaste) klarade jag på andra försöket, ganska stolt :) Men sen låt nummer 2 var helt omöjlig, jag gav upp efter femte försöket!! nää Guitar Hero är inte min grej :P Jag satsar istället på sing star där jag helt enkelt sopar banan ;)

Puss

yes! yes! yes!

Jaaaaaa, då var det avklarat! Kommer bli en underbar praktik =D började gråta när jag berättade för pappa å kommer bli så roligt =) YES! YES! YES! YES!

Ikväll ska jag slinga håret på Emma sen ska vi se idol och sen blir det skräckfilm =)

Pusshej

PANG!!!! = BROMSA!!!!

Tjoho!

Projektarbetet är avklarat!! Eller nästan, vi har i alla fall genomfört vår temadag så nu är det bara rapporten kvar, känns väldigt bra!! Jag försöker skapa lite julstämmning genom att lyssna på lite julmusik men alltså jag har inga bra låtar, den enda bra är ju "Tomten jag vill ha en riktig jul" !!!

Jag har inte köpt en enda julklapp, och det hjälper inte med att jag knappt har några pengar att köpa julklappar för! Men det löser sig nog!

Nu ska jag spela some innebandy

Pusshej


RSS 2.0